Sisustussuunnittelu

Väriä kevääseen

Kevät tulee ja väritä valtaavat taas talven harmaudesta kampeavat puurtajat. Värit tuovat iloa elämään, joten mikä ettei. Pieni katsaus Euroopan satamakaupungista Hampurista.
Zaran väri-iloittelu pyöri korallisten ja karkkisten värien maailmassa. Kauniit sävyt, joita on helppo yhdistää vaikkapa vain pieninä pisaroina omaan sisustukseen. Miten olisi pöyheä höyhentyyny keväiselle sohvallesi?
Keltainen on tullut taas ilostuttamaan. Onhan tämän keväinen kuin mikä, eikös? Ei tästä vuoteesta voi herätessä olla ilahtumatta.

Ja hei… pilkkubongaus! Pitkästä aikaa pilkkuja pilkuissa.

Keltainen on tullut taas ilahduttamaan.
 Jos trendien harjalla aaltoilevat värit ahdistavat, aina voi valita klassiset varmuudet. Onhan tämä Vuittonin klassikko matkalaukku kätevyydessään huikea innovaatio. Tämän voisi pitää ainoana kaapistona. Enempää ei vaatetta pitäisi ollakaan kuin ne mitkä tähän kokonaisuuteen mahtuu.
Mitään en ostanut, mitään en nähnyt, mitään en kuullut. Hienosti meni shoppailukierros Hampurissa. Onneksi kaupat oli kiinni sunnuntaina ;).

Riitta

Sisustajana pidän siitä, että uskalletaan yhdistellä niin vanhaa kuin uutta.. Hyvä sisustus nojaa ajattomuuksiin, joihin on helppo yhdistää persoonallisuutta. Kodin sisustuksessa oleellisessa roolissa on asukkaan oma maku ja mielipide. Yrityksissä ratkaisevaa on yritysilme.

Suunnittelijana tehtäväni on luoda kokonaisuus niin, että sisustus on mittasuhteiltaan ja yhdistelmiltään toimiva, harmoninen ja joustavasti muokattavissa.

Tutustu myös näihin