makuuhuoneen sisustus, sisustussuunnitelma, sisustussuunnittelu, suunnitelma idyllicum

Makuuhuoneiden päivitys

 
 MAKUUHUONEIDEN PÄIVITYKSET
 Makuuhuoneiden värit säväyttivät.
Aluksi. 

 
Makuuhuoneet kaipasivat päivitystä ja etenkin selkeyttä. Nuorison lennettyä jo pesästä oli aika uusia huoneiden toiminnot
 Remontti aloitettiin työhuoneesta. Työhuoneen pintojen ja kalusteiden värimaailmaa muokkasi tauluna toimiva suuri kartta.
 
 
 Karttaa katsellessa saa ajatus välillä vähän lepäillä, kun katse nousee tietokoneelta. Kartan viivoituksesta poimittiin myös munakoison sävy, jonka väriseksi tässä huoneessa seinäpinnan maalattiin. Vahva väri oli isännän toteutunut toive omaan työhuoneeseensa.

Munakoison sävy toimii hyvin tämän kodin kokonaisuuden värilinjauksen kanssa: se hyväksyy rinnalleen hyvin pehmeän liilan ja beessin, jota tästä kodista löytyy muualtakin.
Vaikka kartta on pääväritykseltään ruskea, ei huoneeseen haluttu tuoda seiniin ruskeaa. Kartan viivoistuksesta löytyy tammista ruskeaa, jota on työpöydän jaloissa. Samoin pellavainen laskosverhon sävy löytyy kartasta.
 
Valkoiseksi maalatut viistokatot tuovat valoisuutta huoneeseen. 
Tässä huone vielä remonttivaiheessa. Katto ja seinät maalattuna, Orient & Occidentin laattamatto asennettuna. 

NYT
Tummat seinäpinnat vaativat aina hyvät valaisimet, näinollen huoneessa onkin useita valonlähteitä. Kalusteiden puumateriaalin linja on tumma tammi. Työpöydäksi valittiin BOKNÄSin valikoimista tyylikäs lasikantinen ikiklassikko. Matala lukittava tyylikäs lipasto on vielä etsinnässä.
 ****
Työtuoli kannattaa olla se tärkein investointi työhuoneessa, silloin kun työtä tehdään paljon. Työtuoliksi valittiin Herman Millerin AERON, joka on työtuolien Ferrari. Isäntä on tehnyt nyt työtä muutaman kuukauden eikä luopuisi tuosta tuolista enää mistään hinnasta. Aeron hengittää, ja sen ergonomisuus on selälle ja istuma-asennolle ehdottomasti paras. Laadukas tuoli maksaa erittäin pian hintansa takaisin.
 
Herman Milleriä myy mm: KT-INTERIOR.FI
 

kuva lainattu: http://www.hermanmiller.com/products/seating/performance-work-chairs/aeron-chairs.html

Munakoison sävyn pariksi löytyi viereiseen huoneeseen pehmeä ja kaunis kanervamainen sävy. Tämä värimaailma kulkee kauttaaltaan läpi koko talon sisustuksellisissa elementeissä.
ENNEN ja NYT- kuvia omakotitalokohteen remontin makuuhuoneiden muutoksista: 
 
VIERASHUONE
Toisesta huoneesta tuli siis työhuone ja viereisestä makuuhuoneesta vierashuone. Vierashuone saa olla hivenen romanttinen. Isoäidin virkkaama perintöpäiväpeitto pääsi kunniapaikalle sängynpäälliseksi. Olemassa olevista kalusteista tänne siirtyi nojatuoli ja pikkusenkki.

 

ENNEN

ENNEN

Työhuone NYT
  

Tummia pintoja näissä huoneissa oli ennenkin. Nyt valkoiseksi maalattu katto tuo valoisuutta ja seinäpinnat kestävät aikaa paremmin. Vai mitä olet mieltä muutoksista?

Riitta

Sisustajana pidän siitä, että uskalletaan yhdistellä niin vanhaa kuin uutta ja eri budjettikentiltä. Hyvä perussisustus nojaa tiettyihin ajattomuuksiin, johon on helppo yhdistellä trendejä ja omia persoonallisia mieltymyksiä. Kodin sisustuksessa oleellisessa roolissa on asujan oma maku ja mielipide. Yrityksissä ratkaisevaa on yritysilme.

Väreillä ja kuoseilla pelaaminen on minun taitoani.

Rakastan aitoa oloa ja lämmintä viihtyisyyttä, taitavasti tehtyä tunnelmaa. Suunnittelijana tehtäväni on luoda kokonaisuus niin, että sisustus on mittasuhteiltaan ja yhdistelmiltään harmoninen. Kannattaa käyttää sisustussuunnittelijan alaan perehtymistä, yhteyksiä ja ammattitaitoa hyväksi. Niin sinä säästät.

Saatat myös pitää...