referenssejäni, remontti, sisustussuunnittelu

Referenssi: kylppäri

Upea kylppärin muutos!
 

Kylpyhuoneiden ja wc:n remontit ovat keittiön lisäksi usein niitä kalleimpia remontttikohteita. Tosin silloin kun halutaan tehdä pitkäikäisiä ratkaisuja, niin niihin kannattaa panostaa. 

Tässä kohteessa tähtäin oli pitkälle, ja tarkoitus oli saada sellaiset pintamateriaalivalinnat jotka kestävät aikaa ja ovat juuri tämän kodin omistajille mieluisia. Ihastus kanervaaan taittavaan violettiin oli tämän kodin ”liila lanka”, joka hienostuneesti kulkee kautta koko kodin tilojen. 

ABL-Laatat
Tähän wc:hen haluttiin hienostuneesti bling blingiä. Tavoitteena oli luoda tähän wc:hen ylellinen tunnelma. Sellainen joka saa sanomaan wau, kun oven avaa.   Kysy sävyt ja koodit jos kiinnostuit.
ENNEN
Joskus kohteissa on joitakin haastavia kohtia, joiden ratkaisuja mietitään sitten ao.erikoisosaajan kanssa. Täällä sähkömiehen kanssa pohdittiin pitkään, mitä teemme seinän yläreunassa olevan saunan kuituvalon projektorille. Siihen päädyttiin, että se koteloidaan siististi taustaseinän mosaiikkilaatalla.

Tasokaluste: HTH-Keittiöt/ Markkinointi Pakkaset

Peili Svedbergs
Aiemmin kerroinkin täällä olohuoneen ja keittiön muutoksesta. Tarkemmat kuvaukset edellisissä postauksissa. Muista huoneista, mm. makuuhuoneista tuli juuri sellaiset kuin tämän talon väki halusi. Siis ihanat! Seuraa blogia.

 

Innostuitko teettämään kauniin remontin itsellesikin, niin ota yhteyttä :). Sitä varten tässä tämä hommaa tehdään.
Kauneus on asukasta itseään varten.  
Riitta & idyllicum. 0405559130

Riitta

Sisustajana pidän siitä, että uskalletaan yhdistellä niin vanhaa kuin uutta ja eri budjettikentiltä. Hyvä perussisustus nojaa tiettyihin ajattomuuksiin, johon on helppo yhdistellä trendejä ja omia persoonallisia mieltymyksiä. Kodin sisustuksessa oleellisessa roolissa on asujan oma maku ja mielipide. Yrityksissä ratkaisevaa on yritysilme.

Väreillä ja kuoseilla pelaaminen on minun taitoani.

Rakastan aitoa oloa ja lämmintä viihtyisyyttä, taitavasti tehtyä tunnelmaa. Suunnittelijana tehtäväni on luoda kokonaisuus niin, että sisustus on mittasuhteiltaan ja yhdistelmiltään harmoninen. Kannattaa käyttää sisustussuunnittelijan alaan perehtymistä, yhteyksiä ja ammattitaitoa hyväksi. Niin sinä säästät.

Saatat myös pitää...