makuuhuoneen sisustus, remontti

Makuuhuoneen uusittu tunnelma

Makuuhuoneen tyyli muuttui remontin myötä hempeämmäksi. Makuuhuoneen sävymaailman toivottiin kulkevan pellavaisissa, luonnon läheisissä sävyisissä. Lisäsävynä muissa tekstiileissä kuten tuolin- ja tyynyn päällisissä kulkee joko valkoinen tai vaikka kanervamainen liila.

Kaikkea ei aina tarvitse uusia. Täälsänky sai uuden päällisen ja  napitetun pellavapäällystetyn päädyn. Uudet valaisimet muuttivat tunnelman jo täysin. Olemassa olevat yöpöydät haluttiin säilyttää.

Kuvat ENNEN ja NYT:

 

Uuden makuuhuoneen kuva: Studio Pekka Kiirala

 

Huoneistossa jo olemassa olevien kalusteiden kuten lipastojen ja tuolien sijainteja vaihdettiin ja tekstiilien linjaa yhtenäistettiin.

Alakerran makuuhuoneeseen löytyi mieluinen tapetti RTV:sta. 
Tapetin tyylisopii tämän talon kokonaisuuteen, muodostaen ylellisen vaikutelman yhdessä muiden tekstiilivalintojen kanssa.
Aiemmin makuuhuoneen kaapistot olivat huoneen vasemmalla seinustalla, peittäen hivenen jopa takaseinän korkeaa kaunista ikkunaa. Hyväkuntoisia kaappeja oli turha lähteä uusimaan: kaapistot saivat jatkaa täällä edelleen. Nyt ne siirtyivät vain kuvassa alareunassa olevalle  seinustalle. Kaapiston edessä on hyvin tilaa huoneen oven oikealle puolelle.   

Tässä muutamia fiilistelyjä mihin suuntaan valitussa uudessa sisustuksessa haluttiin mennä.

Mieluinen höyhentaulu löytyi suunnitteluvaiheessa Aada Sisustuksen valikoimista. 
Suunnitteluvaiheessa tulee haettua useampia vaihtoehtoja. äasia, että löytyy lopulta se asiakkaalle mieluisin. Tämä kuva on viime syksyltä Cobellon vaihtoehdoista. 
Makuhuoneeseen haluttiin vähän romanttista tunnelmaa. Cobellon valikoimista löytyvät valaisimet olivat kauniit vaihtoehdot. 

Pellavapäällysteinen sängynpääty oli tämän perheen toiveena. Kauniita sängynpäätyjä löytyy mm. Cobellosta ja Boknäsilta.
Nyt huoneen tunnelma ja seesteisen ja rauhallinen. Höyhenvalaisimen nähdessään perheen rouva oli myyty!


Aika pienillä muutoksilla tehtiin tähän makuuhuoneeseen suuri ilmeen muutos, vai mitä?

Riitta

Sisustajana pidän siitä, että uskalletaan yhdistellä niin vanhaa kuin uutta ja eri budjettikentiltä. Hyvä perussisustus nojaa tiettyihin ajattomuuksiin, johon on helppo yhdistellä trendejä ja omia persoonallisia mieltymyksiä. Kodin sisustuksessa oleellisessa roolissa on asujan oma maku ja mielipide. Yrityksissä ratkaisevaa on yritysilme.

Väreillä ja kuoseilla pelaaminen on minun taitoani.

Rakastan aitoa oloa ja lämmintä viihtyisyyttä, taitavasti tehtyä tunnelmaa. Suunnittelijana tehtäväni on luoda kokonaisuus niin, että sisustus on mittasuhteiltaan ja yhdistelmiltään harmoninen. Kannattaa käyttää sisustussuunnittelijan alaan perehtymistä, yhteyksiä ja ammattitaitoa hyväksi. Niin sinä säästät.

Saatat myös pitää...