Sisustussuunnittelut

Upea koti

Upea kotibongaus. 
Vierailin eilen upeassa kodissa, jossa tilojen valoisa kauneus saivat kyllä kaikki vieraat huokailemaan. 
 

Tässä talossa oli kaikki kohdallaan. Pohja, maisemat, sisääntulo ja pääovi, huoneiden koot ja sijainnit. 
 
Erityisesti silmää hiveli tässä kokonaisuudessa käytetyt materiaalit. Kylpyhuoneissa oli käytetty marmoria, joka ihastuttaa allekirjoittanutta aina vaan. Se on niin kaunis! 

 Ilahduttavaa oli myöskin se, että talon emännän maulla ja sisustussuunnittelijan yhteistyöllä valitut materiaalivalinnat eivät olleet sitä tyypillisintä. Oli uskallettu pitää kiinni omista mielitymyksistä hyvin tyylikkäästi. Täällä ei nyt loistanutkaan täysin harmaa vaan yhtenä ”punaisena lankana” talossa kulkikin tumma suklaan ruskea: se loisti ladukkuuttaan. 

Talon kissan väri sopi täydellisesti tähän taloon!
Kokonaisuus oli huikea. 
Talon emännän luvalla saan poustata näistä kauneuksista tänne sisustuspilkkuihin. Tässä nyt vain muutamia kuvin näistä tunnelmista, jatkan seuraavassa poustauksessa. Nyt lähden töihin! Hyvää sunnuntaita.  

Riitta

Sisustajana pidän siitä, että uskalletaan yhdistellä niin vanhaa kuin uutta ja eri budjettikentiltä. Hyvä perussisustus nojaa tiettyihin ajattomuuksiin, johon on helppo yhdistellä trendejä ja omia persoonallisia mieltymyksiä. Kodin sisustuksessa oleellisessa roolissa on asujan oma maku ja mielipide. Yrityksissä ratkaisevaa on yritysilme.

Väreillä ja kuoseilla pelaaminen on minun taitoani.

Rakastan aitoa oloa ja lämmintä viihtyisyyttä, taitavasti tehtyä tunnelmaa. Suunnittelijana tehtäväni on luoda kokonaisuus niin, että sisustus on mittasuhteiltaan ja yhdistelmiltään harmoninen. Kannattaa käyttää sisustussuunnittelijan alaan perehtymistä, yhteyksiä ja ammattitaitoa hyväksi. Niin sinä säästät.

Saatat myös pitää...