bongaukset, Helsinki, ravintola

Kiilan viestit


  Matkalla Kiilan naistenhuoneeseen oli kultainen sohvanurkkaus. Kulmaus kultaisilla tyynyillä ja rahimaisilla pöydillä kuorrutettuna. Silloin kun ollaan rohkeita, niin ollaan sitten täysillä. Do dii! Siinä sitä sitten on ylellistä vaikka donjuanin odotella….
Kunnon psyykkaus on aina paikallaan kun ollaan tauolla puuteroimassa nenulia. Naisia pitää tietyistä asioista muistuttaa….
 


 
 Sohvaryhmien ei tarvitse olla joka paikassa samanlaisia. Tyylikirjoa riittää, nurkkiakin täällä on useita. 
Tässä on jo asiallisempaa linjaa. Tämä sopii vaikka bisnesneuvotteluihin. Nyt fiilis vie marokkoon, ja Mr.Lansonkaan ei muistuttele itsestään.

 Just close your eyes and let it go? …vai miten se oli ;).
Täällä ollaan tyylikkäitä.
 Kiila.

Riitta

Sisustajana pidän siitä, että uskalletaan yhdistellä niin vanhaa kuin uutta ja eri budjettikentiltä. Hyvä perussisustus nojaa tiettyihin ajattomuuksiin, johon on helppo yhdistellä trendejä ja omia persoonallisia mieltymyksiä. Kodin sisustuksessa oleellisessa roolissa on asujan oma maku ja mielipide. Yrityksissä ratkaisevaa on yritysilme.

Väreillä ja kuoseilla pelaaminen on minun taitoani.

Rakastan aitoa oloa ja lämmintä viihtyisyyttä, taitavasti tehtyä tunnelmaa. Suunnittelijana tehtäväni on luoda kokonaisuus niin, että sisustus on mittasuhteiltaan ja yhdistelmiltään harmoninen. Kannattaa käyttää sisustussuunnittelijan alaan perehtymistä, yhteyksiä ja ammattitaitoa hyväksi. Niin sinä säästät.

Saatat myös pitää...