Sisustussuunnittelut

Kaunis koti, jossa uutta ja vanhaa

Olen näitä kauniita koteja bongaillut, tässä taas yksi ihanuus.

kaunis sisustus

Aina ei tarvitse olla sitä viimeisimmän trendin mukaista, viimeistä huutoa olevaan sisustusta, jotta koti olisi kaunis tai viihtyisä. Kaikki kodit eivät ole kuin suoraan slimmatuista lehtien sivuilta, vaikka kaikessa kauneudessaan voisivat lehtien sivuilla paistatellakin. 
 
kaunis sisustus


Kyse on ajattomuuden luomisesta, hyvästä mausta ja yhdistämisen taidosta. Taito yhdistää sielukasta vanhaa ja piristävää uutta.
 

 Ajattomuus näkyy kalusteiden muotokielessä ja tyylitajussa. Yhdistettynä taidolla klassiset muodot omaaviin kalusteisiin, vaikka olisi ”parjattua ruotsalaista”.
kaunis sisustus

Ajattomuutta on myös oikea taide,joka on itsellenikin tärkeä lempisisustus-elementtini. 
Taide, joka miellyttää juuri kunkin kodin asukasta itseään. Aito taide, jossa tauluissa on tarina, joka tuo kotiin sielukkuutta ja juuri sitä persoonallisuutta. 

kaunis sisustus

kaunis sisustus

kaunis sisustus


kaunis sisustus

Pitäytyminen omissa lempiväreissä on sallittavaa etenkin silloin, kun ei missään vaiheessa ole menty uusimpien trendien perässä, joka sekoittaisikin koko sisustuksellisen pakan.

kaunis sisustus
   


 Arvostan ainakin itse myös sitä, että osataan antaa arvo sellaiselle ajattomuudelle, mikä arvon ansaitsee. On tärkeää, että koti on asujallensa mieluinen.

Riitta

Sisustajana pidän siitä, että uskalletaan yhdistellä niin vanhaa kuin uutta ja eri budjettikentiltä. Hyvä perussisustus nojaa tiettyihin ajattomuuksiin, johon on helppo yhdistellä trendejä ja omia persoonallisia mieltymyksiä. Kodin sisustuksessa oleellisessa roolissa on asujan oma maku ja mielipide. Yrityksissä ratkaisevaa on yritysilme.

Väreillä ja kuoseilla pelaaminen on minun taitoani.

Rakastan aitoa oloa ja lämmintä viihtyisyyttä, taitavasti tehtyä tunnelmaa. Suunnittelijana tehtäväni on luoda kokonaisuus niin, että sisustus on mittasuhteiltaan ja yhdistelmiltään harmoninen. Kannattaa käyttää sisustussuunnittelijan alaan perehtymistä, yhteyksiä ja ammattitaitoa hyväksi. Niin sinä säästät.

Saatat myös pitää...