ravintola, yritysilme

Ravintolan kiva ilme, Kiila

Kiilaten ja höyläten. 
Näistä kivasti sisustetuista julkisista tiloista on tullut vähän mun intohimo. Tässä taas yksi. Sitä se on, kun ei malta olla nauttimatta kauniista ja idearikkaasti toteutetuista ympäristöistä, vaan innostun vaan katselemaan yksityiskohtia, silloin kun niitä piisaa.  
  
 Rohkea värien käyttö ja uuden ja vanhan hyvä yhdistelytaito kolahtaa. Monesti näissä näkee myös tilojen ilmeen toteuttajan rohkeuden. Se tulee läpi, samoin kuin huumori. Huumori ilahduttaa aina oikeissa paikoissa. 
 
 Teollisuuslookia, kiinnostavuutta ja huumoria.
 

Peili lähti kattoon. Aika simppeli toteutus.

http://ravintolakiila.fi/

Tässä salin puolen fiiliksiä. Toiletin jujut ovat taas omassa poustauksessaaan….hetkinen.  

Riitta

Sisustajana pidän siitä, että uskalletaan yhdistellä niin vanhaa kuin uutta ja eri budjettikentiltä. Hyvä perussisustus nojaa tiettyihin ajattomuuksiin, johon on helppo yhdistellä trendejä ja omia persoonallisia mieltymyksiä. Kodin sisustuksessa oleellisessa roolissa on asujan oma maku ja mielipide. Yrityksissä ratkaisevaa on yritysilme.

Väreillä ja kuoseilla pelaaminen on minun taitoani.

Rakastan aitoa oloa ja lämmintä viihtyisyyttä, taitavasti tehtyä tunnelmaa. Suunnittelijana tehtäväni on luoda kokonaisuus niin, että sisustus on mittasuhteiltaan ja yhdistelmiltään harmoninen. Kannattaa käyttää sisustussuunnittelijan alaan perehtymistä, yhteyksiä ja ammattitaitoa hyväksi. Niin sinä säästät.

Saatat myös pitää...