asuntomessut, Asuntomessut 2015

Asuntomessut 2015 suosikkini

Kirjoitinkin jo edellisessä poustauksessani ihmetyksistäni, nyt vuorossa on talo- ja sisustussuosikkini. 
Muutamassa talossa sisustus oli tehty loppuun saakka, aika monessa sisustus oli jätetty suuntaa antavaksi. Siis pliisuksi.
  
Kliininen tutkimusta kierrosta tehdessään (jos tulkitaan kuultujen kommenttien määrää) niin Villa Falkenissa se kiteytyi. Vieressä kulkija sanoin: ” Ainoa talo jossa on on kiinnostava sisustus ja joka on sisustettu kunnolla.” 
Fiskarhedenvillanin Villa Falken. 
Sisustuksen oli tehnyt Adalmiinan Helmen Annarina Yöntila.

 
Tämä oli myös yksi omista suosikeistani.  
***
 
Todellinen suosikkini tuli kuitenkin tämän lähinaapurissa, joka oli sekä talona, kauttaltaan myös sisustukseltaan, edellisen täysi vastakohta. 

Tässä talossa viehätti sisääntulon avoimuus. LakkaLaine.
Talon tyyliin täydellisesti sopiva sisustus. 
 

Avara ja upea: 
Ei takkaa keskellä olohuonetta! 
Ei heti seinää vastassa entréessa. 
Yksinkertaisesti laadukkaan näköinen ja tyylikäs. 
Sisustussuunnittelija: Sanna Pänkäläinen/ Vepsäläinen.

Riitta

Sisustajana pidän siitä, että uskalletaan yhdistellä niin vanhaa kuin uutta ja eri budjettikentiltä. Hyvä perussisustus nojaa tiettyihin ajattomuuksiin, johon on helppo yhdistellä trendejä ja omia persoonallisia mieltymyksiä. Kodin sisustuksessa oleellisessa roolissa on asujan oma maku ja mielipide. Yrityksissä ratkaisevaa on yritysilme.

Väreillä ja kuoseilla pelaaminen on minun taitoani.

Rakastan aitoa oloa ja lämmintä viihtyisyyttä, taitavasti tehtyä tunnelmaa. Suunnittelijana tehtäväni on luoda kokonaisuus niin, että sisustus on mittasuhteiltaan ja yhdistelmiltään harmoninen. Kannattaa käyttää sisustussuunnittelijan alaan perehtymistä, yhteyksiä ja ammattitaitoa hyväksi. Niin sinä säästät.

Saatat myös pitää...