Sisustussuunnittelut

Asuntomessuille 2015

Vantaan Kivistössä on Asuntomessut, ja portit on avattu yleisälle juuri puolisen tuntia sitten. 
Asuntomessut ovat aina hauska kurkistus siihen, mitä asuntomarkkinoilla on IN. Toistaiseksi joudun tyytymään vain lehtien kuviin!
Se on kumma juttu, mutta messuja kierrellessä tuntuu että kaikki ovatkin yllättäen keksineet aina joka kerta jonkun juuri saman jutun. Joka vuosi joku tietty ratkaisu tai sisustusjuttu on sellainen, minkä oppii jo muutaman asunnon nähtyään. Jahas, tämä se on tänä vuonna….
Kuumimmat trendit tulevat kyllä läpi.
 
AVOTAKKA- lehden tärpit.
Lehdet ovat jo päässeet kurkistamaan asuntoihin ja esitelleet mielestänsä kiinnostavimmat ratkaisut. Tänä vuonna näyttää jo niiden perusteella kuparin olevan se juttu, mitä näkyy paljon. 

Aukeaman kuva AVOTAKAN sivuilta.
   Tuo parveke ON nähtävä!
Ja ne kaikki kupariset …pitäisikö ottaa ihan luku monessa asunnossa kuparia on käytetty sisustuksessa?

Voi että kun voisi olla monessa paikassa yhtaikaa!  
Joudun vielä pidättelemään intoani mennä messuilemaan, kun innostava työpalaveri odottaa.
 Messuilemaan on kyllä mentävä. 

Mukavaa maanantaita! 

Riitta

Sisustajana pidän siitä, että uskalletaan yhdistellä niin vanhaa kuin uutta ja eri budjettikentiltä. Hyvä perussisustus nojaa tiettyihin ajattomuuksiin, johon on helppo yhdistellä trendejä ja omia persoonallisia mieltymyksiä. Kodin sisustuksessa oleellisessa roolissa on asujan oma maku ja mielipide. Yrityksissä ratkaisevaa on yritysilme.

Väreillä ja kuoseilla pelaaminen on minun taitoani.

Rakastan aitoa oloa ja lämmintä viihtyisyyttä, taitavasti tehtyä tunnelmaa. Suunnittelijana tehtäväni on luoda kokonaisuus niin, että sisustus on mittasuhteiltaan ja yhdistelmiltään harmoninen. Kannattaa käyttää sisustussuunnittelijan alaan perehtymistä, yhteyksiä ja ammattitaitoa hyväksi. Niin sinä säästät.

Saatat myös pitää...