bongaukset, liiketila, yritysilme

Autokorjaamon look

 Voiko autokorjaamo olla siisti? 

Kyllä!
Erittäinkin siisti. 
Ja makee.
 Äkkiä vastaten aika monella tulee varmasti mieleen mustan puhuvat seinän pielet, sekaiset tilat ja kundit, joiden haalareista näkee mihin kohtaan käsiä on pyyhitty. Mutta voi se olla toisinkin.

 Autossani kivi oli mennyt jarrukenkään, joten jouduin odottamaan autoani autohuoltamolla Michael´s GARAGElla. Mitäs tällainen naisimmeinen muuta tekisi kuin tsiikailisi tiloja. No, olen käynyt siellä muutamaan kerran aiemminkin, ja olen ihastellut tiloja jo moneen kertaan. Nyt kävin jopa pajan puolella vähän kuvailemassa…
 
Autokorjaamojen ei tarvitse olla suttuisia. 
Tässä on siitä hyvä esimerkki.
*
Työkalut ja tavarat voivat olla hyvin järjestyksessä, tai hyvin hoidetussa yrityksessä tälläkin toimialalla ne ovat hyvin organisoidussa järjestyksessä. Hyvä järjestys vain helpottaa ja nopeuttaa työntekoa. 
Toimisto on käsittämättömän siisti.

Silloin kun ollaan aidosti oman toimialan identiteetin ytimessä, voidaan leikitellä myös alaan liittyvällä matskulla.

 
Mistäköhän tämän päivän somistuksen tekstikyltitykset ovatkaan saaneet alkunsa? Ehkä sekin on ollut alun perin miesten valtaaman alueen repertuaaria.

 Ja hei…

WC-tilat paljastavat vimeistään millainen siisteyskäsitys kussakin firmassa on! Täällä wc hohti puhtauttaan! Siistimpi kuin monen naisen parfyymille tuoksuva buduaari!

Ja mikä tärkeintä: 

Täällä on palvelun taso, palveluasenne ja toiminnan ripeys loistavaa.  
  Ai, millaisia makeisia täällä on tarjolla? No auton renkaita tietysti. Ja vähän tänne sopivan huumorin sävyttämää :).  

 Ja roskis. 

Kuka täällä oikein on valinnut punaisen sangon ruukuksi? Punainen sankokaan ei ole täällä vahingossa. 

 Kynät voisivat olla vielä ehkä eri värisiä, jos ihan tarkkoja ollaan ;).

Ei hierrä kivi enää kengässä. 
 
Sata pistettä ja papukaijamerkki tänne! 

http://www.michaelsgarage.fi/

Riitta

Sisustajana pidän siitä, että uskalletaan yhdistellä niin vanhaa kuin uutta ja eri budjettikentiltä. Hyvä perussisustus nojaa tiettyihin ajattomuuksiin, johon on helppo yhdistellä trendejä ja omia persoonallisia mieltymyksiä. Kodin sisustuksessa oleellisessa roolissa on asujan oma maku ja mielipide. Yrityksissä ratkaisevaa on yritysilme.

Väreillä ja kuoseilla pelaaminen on minun taitoani.

Rakastan aitoa oloa ja lämmintä viihtyisyyttä, taitavasti tehtyä tunnelmaa. Suunnittelijana tehtäväni on luoda kokonaisuus niin, että sisustus on mittasuhteiltaan ja yhdistelmiltään harmoninen. Kannattaa käyttää sisustussuunnittelijan alaan perehtymistä, yhteyksiä ja ammattitaitoa hyväksi. Niin sinä säästät.

Saatat myös pitää...