kaunis koti, remontti, romanttinen koti

Näyttävät kylppärin laatat

 Ystävät ovat remontoineet näyttävän kylppärin.

***
Taustaseinä on todellinen katseenvangitsija. Laattojen kuvien tunnelma vie ajatukset jonnekin muualle maailmaan.   
Liiankin usein suomalaiset ovat hyvin varovaisia pintaratkaisuvalinnoissa. On mukava nähdä tiloja, joissa on toteutettu vahvasti asukkaiden oma tyyli. Tämän kylppärin ilme on tehty rakkaudella romanttisuuteen. Sitä tämä todella on! 

Pesupöydän virkaa toimittaa vanha pöytä.


Kyllä täällä kelpaa romantiseerata ;).  

Riitta

Sisustajana pidän siitä, että uskalletaan yhdistellä niin vanhaa kuin uutta ja eri budjettikentiltä. Hyvä perussisustus nojaa tiettyihin ajattomuuksiin, johon on helppo yhdistellä trendejä ja omia persoonallisia mieltymyksiä. Kodin sisustuksessa oleellisessa roolissa on asujan oma maku ja mielipide. Yrityksissä ratkaisevaa on yritysilme.

Väreillä ja kuoseilla pelaaminen on minun taitoani.

Rakastan aitoa oloa ja lämmintä viihtyisyyttä, taitavasti tehtyä tunnelmaa. Suunnittelijana tehtäväni on luoda kokonaisuus niin, että sisustus on mittasuhteiltaan ja yhdistelmiltään harmoninen. Kannattaa käyttää sisustussuunnittelijan alaan perehtymistä, yhteyksiä ja ammattitaitoa hyväksi. Niin sinä säästät.

Saatat myös pitää...