idyllicumin käsialaa, Peuramaa Golf, ravintola, referenssejäni, suunnitelma idyllicum

Ravintolatilan kahvilan muutokset

 Tässä se nyt on!  

Tuulahduksia uudesta ravintola/kahvilan uudesta ilmeestä.

Ravintolan tiskin funktiota muutettiin niin, että kokki pääsi ulos keittiöstä. Tavoitteena oli päivittää tilojen pintamateriaalit enemmän talon tyyliin ja rakennuksen muiden tilojen ilmeeseen sopivaksi. 

 Muutamia hiontoja tilat ovat vielä vaille, mm. valaisimet ja teippaukset puuttuvat, mutta tässä nähtävissä jo mitä yleisilmeelle tehtiin. 
 Valkoinen korkeakiiltomaali tuo selkeätä tyylikkyyttä nyt tähän tilaan.   

sisustussuunnittelu Idyllicum
 Tilassa oleva palkki on tähän asti ollut aina vähän tiellä. Palkki oli otettava suunnittelussa huomioon. Pylväs sai samalla raikastua. Nyt tiskiin tehtiin sujuvasti mutka, josta on nyt tilava kulku salin puolelle.  
sisustussuunnittelu Idyllicum

sisustussuunnittelu Idyllicum

 Nyt ravintola palvelee toiminnoiltaan ruokaravintolana avoimemmin asiakkaansa.
Pintatasomateriaalin on sen sijaan oltava hyvin toimiva, joten taso on tumma ja yhdistyy taustaseinän sävyyn.

 Tämä tilassa on niin paljon ikkunapintaa, joten valoa tulvii sisään niin hyvin, että tilat sallivat vahvan ja voimakkaan tummien pintojen määrän. Takaseinä laatoitettiin kokonaan metallinhohtoa heijastelevalla suurella laatalla. 

suunnittelu Idyllicum

sisustussuunnittelu idyllicum

Taukotuvan ja klubitalon ilmeissä on nyt sama henki.

Golf on tiukka laji, joten rankan pelikierroksen jälkeen peli vielä jatkuu mukavasti viihtyisissä tiloissa sujuvasti.  
Sitä se on, se 19. tee. Sen on oltava viihtyisä. 

ps. Valaisimet vielä uupuvat…niistä sitten taas kuvia, kun ne on saatu paikoilleen.
 

sisustussuunnittelu idyllicum

Riitta

Sisustajana pidän siitä, että uskalletaan yhdistellä niin vanhaa kuin uutta ja eri budjettikentiltä. Hyvä perussisustus nojaa tiettyihin ajattomuuksiin, johon on helppo yhdistellä trendejä ja omia persoonallisia mieltymyksiä. Kodin sisustuksessa oleellisessa roolissa on asujan oma maku ja mielipide. Yrityksissä ratkaisevaa on yritysilme.

Väreillä ja kuoseilla pelaaminen on minun taitoani.

Rakastan aitoa oloa ja lämmintä viihtyisyyttä, taitavasti tehtyä tunnelmaa. Suunnittelijana tehtäväni on luoda kokonaisuus niin, että sisustus on mittasuhteiltaan ja yhdistelmiltään harmoninen. Kannattaa käyttää sisustussuunnittelijan alaan perehtymistä, yhteyksiä ja ammattitaitoa hyväksi. Niin sinä säästät.

Saatat myös pitää...