AJK, luento, referenssejäni, Riitta Bergman

Luennointia

Luennoiminen on entisellä opella verissä.

idyllicum Riitta Bergman

 

Viime viikonloppuna allekirjottaneella oli taas luentopäivä AJK- jatkokoulutuskeskuksessa sisustussuunnittelijoille. Aiheena missioni design management (jonka avaan sillä omalla kulmallani), ja mietintää meille kaikille myös erottuvuudesta yrittäjyydestä. 
Oma tyylini taitaa olla vähän sellainen, että kerron kantapään kauttakin tapahtuneet, en pelkää itseni likoon laittamista. Se on vaan jotenkin sellaista, joka kummasti jää kuulijoiden mieleenkin paremmin ja saa kuulijatkin vilpittömästi osallistumaan. 
 
Toivottavasti saitte eväitä ”laitokselta lähtemisen” tueksi. (Tämä on sitä meidän omaa internia sanahelinää, jonka kaikki AJK:laiset tietävät mitä tuo tarkoittaa ;).   

*** 

Se on myös hauskaa kun tässä iässä alkaa olla jo useampia ryhmiä/ yhteisöjä/ konteksteja, joista on tullut kasvot tai nimet tutuksi. 
Tällä kertaa ryhmäläisissä oli entisenesimieheninykyisenmiehenhyvänkaverinentinenvaimo. WAU! Ja terveisiäkin sain jo heti kättelyssä, kun terveiset tuli taannoisentyöpaikkanialkuperäisenomistajannykyisenavovaimon kautta ja silloisilta työkavereilta. Toinen WAU! Ihanaa kuulla kuulumisia näinkin. Kiitos.  
Maailma on pieni. 

 

Kenties työn merkeissä kohdataan :)…ja todennäköisesti. SES! 

Riitta

Sisustajana pidän siitä, että uskalletaan yhdistellä niin vanhaa kuin uutta ja eri budjettikentiltä. Hyvä perussisustus nojaa tiettyihin ajattomuuksiin, johon on helppo yhdistellä trendejä ja omia persoonallisia mieltymyksiä. Kodin sisustuksessa oleellisessa roolissa on asujan oma maku ja mielipide. Yrityksissä ratkaisevaa on yritysilme.

Väreillä ja kuoseilla pelaaminen on minun taitoani.

Rakastan aitoa oloa ja lämmintä viihtyisyyttä, taitavasti tehtyä tunnelmaa. Suunnittelijana tehtäväni on luoda kokonaisuus niin, että sisustus on mittasuhteiltaan ja yhdistelmiltään harmoninen. Kannattaa käyttää sisustussuunnittelijan alaan perehtymistä, yhteyksiä ja ammattitaitoa hyväksi. Niin sinä säästät.

Saatat myös pitää...