idyllicumin käsialaa, julkinen tila, Peuramaa Golf, ravintola, referenssejäni

Hyvä tuote ja hyvä palvelu

Silloin kun yrityksen tuote on kohdallaan, ja henkilöstö palvelee ja toimii asiakkaitaan kuunnellen, niin se tuottaa tulosta.
Kirkkonummella oleva Peuramaa Golfin klubirakennuksessa on toiminut ravintola jo kauan, mutta NYT ravintolan palvelu ja etenkin sen hyvä ruoka on rankattu aivan uudelle tasolle. Nyt ollaan valtakunnallisessa ranking-listalla, ja kundien työ on saanut kiitosta molemmista kohteistaan tosi korkealle, heidän luotsaama Sarfvik Golfklubin rafla on ykkösenä ja nyt (Huom! ollut vasta vuoden heidän käsissään) Peuramaa Golf klubin ravintola, Gourmet Peuramaa nyt jo neljäntenä. 


 

En ole tunnetusti juurikaan kiinnostunut golfista itse, mutta nythän mua tämä juttu kiinnostaa, kovastikin!
Tilojen SISUSTUSTA nimittäin kehutaan :).
Luenpahan kerrankin tämän GOLF DIGEST- lehden kunnolla ;). 
Sisustus on käsialaani, eli by idyllicum.
***
Tässä muutamia paloja mitä siellä on viime vuosina tehty: 
sisustus,  idyllicum
Taukotupa PICCADILLYn viihtyisyyttä lisättiin. Nyt siellä voi mukavasti nauttia tauosta pikaisesti kesken kierroksen.
golfmailat, somistus, idyllicum
sisustus, Peuramaa Golf
Salissa vaihtui heti järjestys, kun nämä uudet kundit tulivat taloon. Hyvä niin, sillä lounaspöytä sai myös sen myötä ehdottomasti sujuvamman sijainnin ja viihtyisyys vain parani.
Neukkarin akustiikkaa parannettiin mm. tekstiilein.
Neukkarin ja kabinetin tuolit olivat aikansa eläneet. Nyt päästiin tähän päivään.
Nyt salissa on helppo jäädä vaikka sille kuuluisalle 19:lle viihtymään. Ja vääntää tilajärjestystä tarpeen mukaan, sen kuuluu elää.

Ja hei, syömässähän siellä saa käydä muutkin kuin golfarit.

ENJOY:)!

Riitta

Sisustajana pidän siitä, että uskalletaan yhdistellä niin vanhaa kuin uutta ja eri budjettikentiltä. Hyvä perussisustus nojaa tiettyihin ajattomuuksiin, johon on helppo yhdistellä trendejä ja omia persoonallisia mieltymyksiä. Kodin sisustuksessa oleellisessa roolissa on asujan oma maku ja mielipide. Yrityksissä ratkaisevaa on yritysilme.

Väreillä ja kuoseilla pelaaminen on minun taitoani.

Rakastan aitoa oloa ja lämmintä viihtyisyyttä, taitavasti tehtyä tunnelmaa. Suunnittelijana tehtäväni on luoda kokonaisuus niin, että sisustus on mittasuhteiltaan ja yhdistelmiltään harmoninen. Kannattaa käyttää sisustussuunnittelijan alaan perehtymistä, yhteyksiä ja ammattitaitoa hyväksi. Niin sinä säästät.

Saatat myös pitää...