bongaukset, Habitare, Habitare 2013

HABITARE 2013

 
Habitaren tämän kerran helmikeittiö oli kyllä Gaggenaun.
Rouhea kaapistojen pinta ja samaa sarjaa myös vitriini ja pöytä.  
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Värikkyyttä löytyy myös muualta. Yksilöllisesti muotoiltavat DURATin allasratkaisut, hauskoja vaikka päiväkotiin ;).
 
 
 
 
 
 
 
Loistava suomalainen!
Uudenlaista komposiittilaattaa, seiniin ja välitilaan:
WALL+.
 

 
 
…vähän näitä väripilkkuja.
Lisää taas seuraavissa poustauksissa.  

Riitta

Sisustajana pidän siitä, että uskalletaan yhdistellä niin vanhaa kuin uutta ja eri budjettikentiltä. Hyvä perussisustus nojaa tiettyihin ajattomuuksiin, johon on helppo yhdistellä trendejä ja omia persoonallisia mieltymyksiä. Kodin sisustuksessa oleellisessa roolissa on asujan oma maku ja mielipide. Yrityksissä ratkaisevaa on yritysilme.

Väreillä ja kuoseilla pelaaminen on minun taitoani.

Rakastan aitoa oloa ja lämmintä viihtyisyyttä, taitavasti tehtyä tunnelmaa. Suunnittelijana tehtäväni on luoda kokonaisuus niin, että sisustus on mittasuhteiltaan ja yhdistelmiltään harmoninen. Kannattaa käyttää sisustussuunnittelijan alaan perehtymistä, yhteyksiä ja ammattitaitoa hyväksi. Niin sinä säästät.

Saatat myös pitää...