bongaukset, Habitare, Habitare 2013

HABITARE 2013

Habitare 2013 messujen satoa tältä vuodelta.
Tänä vuonna tämä trash-osasto ei säväyttänyt,mutta ainahan toki jotkut jutut on kivoja kun on väännetty. Oliko tämä osasto tänä vuonna jopa liian huomaamaton, oliko ne liiankin huoliteltuja?
Senkö takia ne upposivat kaiken muun messuvalikoiman joukkoon tuosta vaan. Tässä kuitenkin yksi paviljongin ihmetys, ainakin se on ollut supertyöläs! Kyllä täytyy nostaa hattua tämän tekijälle Mira Köymärille. Ajatus ja idea on suloinen ja toteutus huolellinen. Uskomaton ilmestys!  

 
Maatuskapalli!
 

Valaisimet kiehtovat aina.  Onko tämä valaisin näyttävin suoraan alhaalta, vai päältäpäin? 

Mulla onkin juuri tuo kolmas oikealta öljypullo kotona. Jaahas! Uusiokäyttöön vaan.

Tässä minun inspiksiäni nyt alkuun, lisäilen kuvia ehtiessäni enemmän….

Riitta

Sisustajana pidän siitä, että uskalletaan yhdistellä niin vanhaa kuin uutta ja eri budjettikentiltä. Hyvä perussisustus nojaa tiettyihin ajattomuuksiin, johon on helppo yhdistellä trendejä ja omia persoonallisia mieltymyksiä. Kodin sisustuksessa oleellisessa roolissa on asujan oma maku ja mielipide. Yrityksissä ratkaisevaa on yritysilme.

Väreillä ja kuoseilla pelaaminen on minun taitoani.

Rakastan aitoa oloa ja lämmintä viihtyisyyttä, taitavasti tehtyä tunnelmaa. Suunnittelijana tehtäväni on luoda kokonaisuus niin, että sisustus on mittasuhteiltaan ja yhdistelmiltään harmoninen. Kannattaa käyttää sisustussuunnittelijan alaan perehtymistä, yhteyksiä ja ammattitaitoa hyväksi. Niin sinä säästät.

Saatat myös pitää...