Diy, mökin sisustus, mökki, referenssejäni, somistus

DIY

Mulla on duunit painottuneet myös mökkisisustamisiin, joka on hyvää vastapainoa tähän kokonaisuuteen.

Tässä muutamia mielestäni kaunokaisia.

Ihania kesän DIY -tai trash-duunauksia, tämän kesän torpan sisustuksesta. 

Diggaan ihan suunnattomasti vanhan ja uuden yhdistelyä!  Painopisteenä etenkin toimivan ja hyödynnettävän vanhan tavaran käyttö, vaikka sitten uudella tavalla. Jos kerran esineen materiaali, funktio ja silmä sen sallii, niin käytettäköön mielikuvistusta. 

Kyllä simppelikin voi olla kaunista, kuten nämä vanhat vispilät ja survin….ei tarvita tuoreita kukkia tässä kohtaa.  

 
Vanhat maustehyllyköt pääsivät nyt kaikki samaan kulmaukseen,  keskustelkoot uudet kupit ja vanhat purkit siellä keskenään.   
Edellisen kesän rempan jäljiltä jäi hyvät laatikot. Ne pääsivät nyt seinälle. Nämä vanhat keittiön laatikot seinällä ovat niin mun suosikkeja. Hyllytilaa tarvitaan aina, miksei se olisi hauskaa, mökillä kun ollaan. 

Ja hei… Herra Huumori. Sitä pitää viljellä ;)!

Riitta

Sisustajana pidän siitä, että uskalletaan yhdistellä niin vanhaa kuin uutta ja eri budjettikentiltä. Hyvä perussisustus nojaa tiettyihin ajattomuuksiin, johon on helppo yhdistellä trendejä ja omia persoonallisia mieltymyksiä. Kodin sisustuksessa oleellisessa roolissa on asujan oma maku ja mielipide. Yrityksissä ratkaisevaa on yritysilme.

Väreillä ja kuoseilla pelaaminen on minun taitoani.

Rakastan aitoa oloa ja lämmintä viihtyisyyttä, taitavasti tehtyä tunnelmaa. Suunnittelijana tehtäväni on luoda kokonaisuus niin, että sisustus on mittasuhteiltaan ja yhdistelmiltään harmoninen. Kannattaa käyttää sisustussuunnittelijan alaan perehtymistä, yhteyksiä ja ammattitaitoa hyväksi. Niin sinä säästät.

Saatat myös pitää...