bongaukset, liiketila, Rauma

Raumall_part 4: Villa Tallbo

Villa Tallbo oli myös mielenkiintoinen paikka. Mulla kolahtaa aina nämä paikat, joissa tarinat huokuvat vastaan jo pihapiiristä.

Villa Tallbon on suunnitellut Yrjö Blomstedt. Huvila on valmistunut 1901. Alkuperäiset pohjapiirustukset löytyivät rakennusmuseosta. 
Villa Tallbon omistavat tätä nykyä Sinervaaran pariskunta, joka on kunnostanut taloa pikkuhiljaa, ja he ovat tehneet rakeennukselle paljon hyvää, pyrkien entisöiimään taloa sen ikää ja tyyliä kunnioittaen.
 ***
Talon emäntä Maila Sinervaara on itse kova ompelemaan, joten hän on hoitanut huvilan decoreerauksen, verhojen ompelemisia myöten. 
Salit ovat kaikki eri värisiä, joten niissä on kaikissa oma intensiivinen tunnelmansa.
  
Suuren salin lattiassa on upea lankkulattia, johon oli maalattu talon henkeen sopiva koristeboordaus.

***
 Tällaisessa huvilassa on loputon työmaa, joten työsarkaa ja evästä ja evästelijöitä tarvitaan.
 
Kannatta käyd tutustumas Villa Tallbos, jos Raumall eksys!

Riitta

Sisustajana pidän siitä, että uskalletaan yhdistellä niin vanhaa kuin uutta ja eri budjettikentiltä. Hyvä perussisustus nojaa tiettyihin ajattomuuksiin, johon on helppo yhdistellä trendejä ja omia persoonallisia mieltymyksiä. Kodin sisustuksessa oleellisessa roolissa on asujan oma maku ja mielipide. Yrityksissä ratkaisevaa on yritysilme.

Väreillä ja kuoseilla pelaaminen on minun taitoani.

Rakastan aitoa oloa ja lämmintä viihtyisyyttä, taitavasti tehtyä tunnelmaa. Suunnittelijana tehtäväni on luoda kokonaisuus niin, että sisustus on mittasuhteiltaan ja yhdistelmiltään harmoninen. Kannattaa käyttää sisustussuunnittelijan alaan perehtymistä, yhteyksiä ja ammattitaitoa hyväksi. Niin sinä säästät.

Saatat myös pitää...