idyllicumin käsialaa, mökin sisustus, referenssejäni

Mökkielämää


Höpö höpö, etteikö kesällä lyhtyjä tarvita!

Vaikka olisi kuinka valoisaa, lyhtyjä tarvitaan aina.
Ja vähän pitää aina remppaa tehdä, se on niin nastaa.

 Akkuporakone, hyllyjen asennus ja verhotankojen ripustus on vähän niinkuin mun juttua. Tässä kuvia viime kesän fixauksista.

Valkoista maalia seinään, ja vähän stailausta mökin emännän värimaailman mieltymysten mukaan.
ennen. Hirmuisen tyypillistä Suomen mökeissä on nuo vaneriset seinälevyt. HUH, niitä riittää!

Tässä mökissä ne olivat alkuperäisessä kuosissaan, ilman mitään pintaa, ilman mitään väriä. Olihan niille tehtävä jotain….ensihätään maali on aina hyvä ratkaisu, jollei jopa tapetti. Tai panelointi.   

Kun sisälle on saatu kaunista, niin malttaa vasta olla ulkona ja nauttia luonnon iloista ja maisemista….
 

Kesä on mökkeilyn aikaa, ja tätä luonnon ihailua.


Riitta

Sisustajana pidän siitä, että uskalletaan yhdistellä niin vanhaa kuin uutta ja eri budjettikentiltä. Hyvä perussisustus nojaa tiettyihin ajattomuuksiin, johon on helppo yhdistellä trendejä ja omia persoonallisia mieltymyksiä. Kodin sisustuksessa oleellisessa roolissa on asujan oma maku ja mielipide. Yrityksissä ratkaisevaa on yritysilme.

Väreillä ja kuoseilla pelaaminen on minun taitoani.

Rakastan aitoa oloa ja lämmintä viihtyisyyttä, taitavasti tehtyä tunnelmaa. Suunnittelijana tehtäväni on luoda kokonaisuus niin, että sisustus on mittasuhteiltaan ja yhdistelmiltään harmoninen. Kannattaa käyttää sisustussuunnittelijan alaan perehtymistä, yhteyksiä ja ammattitaitoa hyväksi. Niin sinä säästät.

Saatat myös pitää...