3D, Peuramaa Golf, referenssejäni, sisustussuunnittelu, suunnitelma idyllicum

Taukotilan suunnittelu

Olen vähän huonosti päivittänyt tätä blogia taas viime aikoina, mutta kevään tärkeämmän ajan onkin vienyt muutama suunnittelukohde, mm. tämä golfkentän taukotuvan parannus. 

Suunnittelussa valtava apu on Sketch Up, jolla on mukava laittaa ajatukset kuviksi. Olen tosi (itse-)kriittinen laittamaan töitäni keskeneräisinä esille, joten tässä vain muutamia alun versioita planista. 
Millainen lopputuloksesta oikein sitten tuli, nämä ovat alkajaisia. Lopputuloksesta kerron pian nyt kohteen valmistuttua kun saisin kuvat kamerasta tyhjennettyä.
 

 

Sitä ennen käynkin tässä pari päivää Sketch Up-kurssilla. 
Jes, lisäoppi on aina hyväksi.
Ses…;)

Riitta

Sisustajana pidän siitä, että uskalletaan yhdistellä niin vanhaa kuin uutta ja eri budjettikentiltä. Hyvä perussisustus nojaa tiettyihin ajattomuuksiin, johon on helppo yhdistellä trendejä ja omia persoonallisia mieltymyksiä. Kodin sisustuksessa oleellisessa roolissa on asujan oma maku ja mielipide. Yrityksissä ratkaisevaa on yritysilme.

Väreillä ja kuoseilla pelaaminen on minun taitoani.

Rakastan aitoa oloa ja lämmintä viihtyisyyttä, taitavasti tehtyä tunnelmaa. Suunnittelijana tehtäväni on luoda kokonaisuus niin, että sisustus on mittasuhteiltaan ja yhdistelmiltään harmoninen. Kannattaa käyttää sisustussuunnittelijan alaan perehtymistä, yhteyksiä ja ammattitaitoa hyväksi. Niin sinä säästät.

Saatat myös pitää...