idyllicumin käsialaa, maalaus, raidat, sisustussuunnittelu

Punaraitaseinä

Tuosta yläpalkissani olleesta punaraitaisesta seinästä on kysytty aika monelta suunnalta. No,tuon seinän tarina tässä.
Remontoimme muutama vuosi sitten poikiemme huoneet. Pojat saivat itse päättää huoneidensa värimaailman. Teiniveikko halusi ehdottomasti punaista.
Etsin aikani tapetteja (jotka olivat silloin ehdottomasti ensisijaisena ajatuksena huoneeseen), mutta oikean sävyistä ja tarpeeksi leveää punaraitaista tapettia ei ollut missään liikkeessä, ei tarjolla missään kansioissa, ei edes tilattavissa. 

Tuumasta eteenpäin, ja mietimme poikani kanssa yhdessä miten asian ratkaisisimme. Ei muuta kuin maalin sävyä valitsemaan. 
Piirsin huoneesta kuvan maalikaupan myyjälle, joka katsoi poikaani hetken ja kysyi: ”Oletko rauhallinen tyyppi? Tuollahan tulee hulluksi,…sehän on kuin karuselli. En kyllä laittaisi. Paha virhe.”

***
Tämä mamma piti päänsä, ja poika. Raidan leveys on sormivälieni mittainen: peukun päästä keskisormen päähän…noin suurinpiirtein. Näin neuvoin maalaria. Huoneen 3 seinää maalattiin, kuten olimme suunnitelleet ja mielettömän hyvähän siitä tuli. Eikä ole poika tullut hulluksi. Päinvastoin, oikein hieno mies sieltä huoneesta on nämä vuodet kömpinyt. Kohta sitäpaitsi jo aikuinen.    

Riitta

Sisustajana pidän siitä, että uskalletaan yhdistellä niin vanhaa kuin uutta ja eri budjettikentiltä. Hyvä perussisustus nojaa tiettyihin ajattomuuksiin, johon on helppo yhdistellä trendejä ja omia persoonallisia mieltymyksiä. Kodin sisustuksessa oleellisessa roolissa on asujan oma maku ja mielipide. Yrityksissä ratkaisevaa on yritysilme.

Väreillä ja kuoseilla pelaaminen on minun taitoani.

Rakastan aitoa oloa ja lämmintä viihtyisyyttä, taitavasti tehtyä tunnelmaa. Suunnittelijana tehtäväni on luoda kokonaisuus niin, että sisustus on mittasuhteiltaan ja yhdistelmiltään harmoninen. Kannattaa käyttää sisustussuunnittelijan alaan perehtymistä, yhteyksiä ja ammattitaitoa hyväksi. Niin sinä säästät.

Saatat myös pitää...