somistus, vanhat esineet

Miksi naiset aina….

”Miksi naiset aina rakastuvat purkkeihin.. .? 

En voi sille mitään että päässäni soi tuo outo laulu, tosin yksi sana vähän vaihtui….

Viis pipareista sisällä, jotka ovat hyviä. Purkki on jo ihana …:). Näihin ihastuin jo Lugnet Life and Livingissä.

Todella.  

Miksi naiset aina rakastuvat purkkeihin? 
 …tai pönttöihin? 

No siihenhän on helppo vastata ainakin omasta puolestani. 
Purkit luovat siisteyttä, niihin voi piilottaa tavaroita, ne ovat käteviä  ja  esteettisesti kauniita, niiden paikkaa voi mielin määrin vaihdella. Purkkeja voi kerätä lisää, ja edellisia voi antaa,jakaa, myydä pois… joitakin tulee ja menee, joitakin säästää ja kerää. Joistakin tulee hyviä muistoja mieleen. 

Ai niin ja kosmetiikkahan parantaa tätä naisten maailmaa, purkkien sisältämä mömmö hellii ihoamme ja kauneuttamme ihan mielettömästi! Tai no, niin ainakin meille uskotellaan. 

Kaunis purkki saa ostamaan itsensä, vaikka se ei ihan pitäisi paikkaansakaan, että muutumme sileäksi ja filmaattiseksi… 😉 Sitä se on se kosmetiikkateollisuuden purkkien suunnittelu.kovaa taktikointia. Uskomuksia me niissä ostamme. Hyvä niin.   

***Sisustukselliset purkithan ovat AIVAN ERI juttu!  
Somistukseksi tarkoitetut purkit ovat totta. Ne kaunistavat. 

Ne kaunistavat tilaa IHAN OIKEASTI. Hyville purkeille voi sitäpaitsi aina keksiä uusia käyttötarkoituksia.  
      
***
Uutta ilmettä saa uudenlaisilla purnukoilla. Nämäkin ovat niin ihania! Zelected by Housen purkit ja låådat…. 

…ihan oikeasti. Näihin tulee himo.
Eikö muka?

Iiiihhania! Sanois Karim.  

Riitta

Sisustajana pidän siitä, että uskalletaan yhdistellä niin vanhaa kuin uutta ja eri budjettikentiltä. Hyvä perussisustus nojaa tiettyihin ajattomuuksiin, johon on helppo yhdistellä trendejä ja omia persoonallisia mieltymyksiä. Kodin sisustuksessa oleellisessa roolissa on asujan oma maku ja mielipide. Yrityksissä ratkaisevaa on yritysilme.

Väreillä ja kuoseilla pelaaminen on minun taitoani.

Rakastan aitoa oloa ja lämmintä viihtyisyyttä, taitavasti tehtyä tunnelmaa. Suunnittelijana tehtäväni on luoda kokonaisuus niin, että sisustus on mittasuhteiltaan ja yhdistelmiltään harmoninen. Kannattaa käyttää sisustussuunnittelijan alaan perehtymistä, yhteyksiä ja ammattitaitoa hyväksi. Niin sinä säästät.

Saatat myös pitää...