fiiliksiä

Äiti olen täällä…

…maailman toisella puolen. 
***
Tyttäreni on parhaillaan Uudessa-Seelannissa. Mamma on tässä tivaillut kuvia maailmalta. Pyysin häntä ottamaan mulle kuvia vaikka sisustuksista, no,…tyttärelläni on vähän toiset intressit. Sitä paitsi siellä on luonto niin kaunis, ja nähtävää ja muuta kuvattavaa riittää. 
http://www.rosaliesblogg.blogspot.fi/2013/02/the-hobbiton.html
Lainasin muutaman kuvan tänne blogiini. Hope yoy don´t mind, my girl <3 .="" span="">

Hamilton Gardens,kuva:http://www.rosaliesblogg.blogspot.fi/2013/02/week-5.html 


Eikös ole ihania! 
Nykyään kun maailma on pienentynyt niin hurjasti tämän verkon kautta, niin bloggaillenhan sitä saa kuulumisensa helposti mummoille, mammoille ja kavereille. Ihania kuvia maailman toiselta puolelta…

http://www.rosaliesblogg.blogspot.fi/

Riitta

Sisustajana pidän siitä, että uskalletaan yhdistellä niin vanhaa kuin uutta ja eri budjettikentiltä. Hyvä perussisustus nojaa tiettyihin ajattomuuksiin, johon on helppo yhdistellä trendejä ja omia persoonallisia mieltymyksiä. Kodin sisustuksessa oleellisessa roolissa on asujan oma maku ja mielipide. Yrityksissä ratkaisevaa on yritysilme.

Väreillä ja kuoseilla pelaaminen on minun taitoani.

Rakastan aitoa oloa ja lämmintä viihtyisyyttä, taitavasti tehtyä tunnelmaa. Suunnittelijana tehtäväni on luoda kokonaisuus niin, että sisustus on mittasuhteiltaan ja yhdistelmiltään harmoninen. Kannattaa käyttää sisustussuunnittelijan alaan perehtymistä, yhteyksiä ja ammattitaitoa hyväksi. Niin sinä säästät.

Saatat myös pitää...