joulu, koristelu

Joulukuusen koristeet

Joulukuusen koristelu on metkaa puuhaa. 
Joillakin se on aina lasten tehtävä, joillakin se on äitien…;)
Arvaatkos kummin täällä meillä…?
Niinpä. Mamma.
***
Tänä vuonna meidän kuusella on sydämellisen joulun vuoro. 

Hopeiset pallot eivät päässeet tänä vuonna kuusen oksille, mutta esillä ne ovat tinaisten vatien seurana.  

Eivätkä kuuseen päässet ne limen värisetkään koristeet, jotka olen reissusta tuonut. Ei,ei  vaan voinut täällä pohjolassa sittenkään laittaa….no, ehkä mä teen kevätkuusen ;).

Nyt oli valkoisten ja punaisten koristeiden vuoro, ja sellaisten koristeiden vuoro, jotka muistuttavat jostain kauniista ajatuksesta.
***
Kuusen koristelu on näköjään vahva tunneasia. 
Jokaista koristetta on tänä vuonna kuusessamme joko kolme tai neljä. Niissä luvuissa on meille nyt tällä kertaa symbolinen merkitys. Toivotaan, että se tietää nyt tällä kertaa hyvää. 
Yhteisyyttä enemmän. 

***
Valkoista, joka muistuttaa tämän talven lumikuningattaren häistä ;).  

Kolme mustaa palloa, joissa on pilkkuja… ;), Kiitos Helena!

…ja nuo suuret punaiset sydämet kultaisine pilkkuineen. 
Huh, miten ne olivatkaan vastustamattomat. Ihanat isot sydämet. Ajatella,ihan  Tigerista :). 

Pilkulliset kepit ovat Adalmiinan helmestä.
Tällainen kuusi tänä vuonna. 
Ensi vuonna uudet ajatukset.
Huh huh, alennusmyynnit ovat jo alkaneet…ou nou!

***
Tässä kuusen loistetta ja koristeluideoita muualta: kuvat ovat Tukholmasta NK:n tavaratalon joulukuusesta. 

”Christmas crackers”- posti toi ihanan paketin maailmalta, Uudesta-Seelannista. Sisällä on jotain yllätyksiä. Kiitos Tiinaseni! 
 ***
Tulppaanit ovat niin upeita nyt myös joulun aikaan. 
Hassua, halusin ehdottomasti kuvata nämä tulppaanit Tukholmassa, kun näyttivät vaan niin kauniilta, vaikka olivatkin näissä tuikitavallisissa kelmuissaan. … 

Samanaikaisesti George Clooneylta tai Mr. Gereltä (?) tuli kukkalähetys, upeat vahvan punaiset ja puhtaan valkoiset tulppaanit, ”terveisin, G.G.” Ameriiiiikasta asti.

****
En ole varsinaisesti mikään tulppaanityyppi, joten tämä oli puhdas sattuma, vai olikohan tämä telepatiaa? Kiitoksia vaan gereni, vai cloonini, …sinäkö se olit?  


Oikein sydämellistä joulua!

Riitta

Sisustajana pidän siitä, että uskalletaan yhdistellä niin vanhaa kuin uutta ja eri budjettikentiltä. Hyvä perussisustus nojaa tiettyihin ajattomuuksiin, johon on helppo yhdistellä trendejä ja omia persoonallisia mieltymyksiä. Kodin sisustuksessa oleellisessa roolissa on asujan oma maku ja mielipide. Yrityksissä ratkaisevaa on yritysilme.

Väreillä ja kuoseilla pelaaminen on minun taitoani.

Rakastan aitoa oloa ja lämmintä viihtyisyyttä, taitavasti tehtyä tunnelmaa. Suunnittelijana tehtäväni on luoda kokonaisuus niin, että sisustus on mittasuhteiltaan ja yhdistelmiltään harmoninen. Kannattaa käyttää sisustussuunnittelijan alaan perehtymistä, yhteyksiä ja ammattitaitoa hyväksi. Niin sinä säästät.

Saatat myös pitää...

2 kommentti

  1. says:

    Mistä tuo ihana sulkakoriste on?

  2. Moi Minna! Nuo valkoiset pallot? Ne ovat Turun Wiklundilta, valitettavasti nyt kesällä on joulukoristeiden faktat pudonneet päästä, mutta olisivatkohan ne olleet SIA:n…? Toivottavasti tuon tyyppisiä koristeita löytyy taan ensi joulun alla!

Kommentointi ei ole käytössä.