Diy, käsityöt

TRASH. Korkit.

Mikä tämä juttu nyt oikein on, että joka lehdessä tulee vastaan patalappuja tai pannunalusia…?

Viinipullon korkit on paras pannunalusen materiaali. Korkkien keräämiseni on alkanut jo vuonna 1990, eli jo yli 22 vuotta sitten kun näin jenkkiyhtiön lentokoneen katalogissa, designtuotteissa, myynnissä vanhoista korkeista tehtyjä pannunalusia. Arvatkaapa oliko ne tähtitieteellisen kalliita. 

Koska itsellä on aina rasittavakin ajatus otsassa: ”Tuonkin voisi tehdä itse…”,  niin siitä lähtien meillä on kaikki vapaat korkit sujahtaneet  kotona kulhoon, koriin, muualla taskuun tai käsilaukun pohjalle. Nykyiset synteettiset korkit odottavat vielä innovaatiota ja insspistä, mihin ne käyttäisi. Ne kun sulavat kuumaliimasta. Nämä tekemäni pannunaluset ovat saaneet mainioita pöytäkeskusteluja aikaiseksi: kuka bongaa lempiviininsä, kuka laskee korkit(lue pannunalusen ”arvon”)…
 😉 

Korkit ovat kuitenkin päässeet aika monen sukulaisen ja tutun pöytään. Tai ainakin olen vienyt viemisiksi niitä, mihin sitten ovatkaan joutuneet ;). 

Hyvä alusta ja kuumaliima. 
Siinä se. 
***Tämä on oma vastaukseni tähän tämän hetken trendiin, pannunalusiin. 
Since 1990. 

Riitta

Sisustajana pidän siitä, että uskalletaan yhdistellä niin vanhaa kuin uutta ja eri budjettikentiltä. Hyvä perussisustus nojaa tiettyihin ajattomuuksiin, johon on helppo yhdistellä trendejä ja omia persoonallisia mieltymyksiä. Kodin sisustuksessa oleellisessa roolissa on asujan oma maku ja mielipide. Yrityksissä ratkaisevaa on yritysilme.

Väreillä ja kuoseilla pelaaminen on minun taitoani.

Rakastan aitoa oloa ja lämmintä viihtyisyyttä, taitavasti tehtyä tunnelmaa. Suunnittelijana tehtäväni on luoda kokonaisuus niin, että sisustus on mittasuhteiltaan ja yhdistelmiltään harmoninen. Kannattaa käyttää sisustussuunnittelijan alaan perehtymistä, yhteyksiä ja ammattitaitoa hyväksi. Niin sinä säästät.

Saatat myös pitää...