bongaukset, näyttävä, värit

Tilkkuja ja mattoja

Tilkkumattoja näkee nyt paljon.
Mattoja löytyy hyvin erilaatuisia, hintahaarukatkin vaihtelevat mutta jopa itämaisia tilkkutyyliin koottuja mattoja löytyy nyt monen eri tyylisiä: hurjan kirjavia tai sävyiltään rauhallisia kokonaisuuksia. Hienoja joka tapauksessa.  
Nämä matot osuivat kohdalle Iskussa ja Kodin ykkösessä.
Tämä kuva on Tampereen asuntomessuilta:

Riitta

Sisustajana pidän siitä, että uskalletaan yhdistellä niin vanhaa kuin uutta ja eri budjettikentiltä. Hyvä perussisustus nojaa tiettyihin ajattomuuksiin, johon on helppo yhdistellä trendejä ja omia persoonallisia mieltymyksiä. Kodin sisustuksessa oleellisessa roolissa on asujan oma maku ja mielipide. Yrityksissä ratkaisevaa on yritysilme.

Väreillä ja kuoseilla pelaaminen on minun taitoani.

Rakastan aitoa oloa ja lämmintä viihtyisyyttä, taitavasti tehtyä tunnelmaa. Suunnittelijana tehtäväni on luoda kokonaisuus niin, että sisustus on mittasuhteiltaan ja yhdistelmiltään harmoninen. Kannattaa käyttää sisustussuunnittelijan alaan perehtymistä, yhteyksiä ja ammattitaitoa hyväksi. Niin sinä säästät.

Saatat myös pitää...