kaunis, syyssatoa

Sadonkorjuuaika

Tämä aika muistuttaa ihanista sadonkorjuujuhlista ja aikoinaan kouluvuosistani, jolloin syyslukukausi oli täynnä mitä upeimpia juhlia toinen toisensa jälkeen: Mikkelin markkinat, Mikael- juhlat, Martin päivä, Lucian päivä… ihania juhlia toinen toisensa jälkeen.

Syksyyn onkin hyvä järjestää juhlien aiheita, syitä tai tekosyitä, ennenkuin vetäydymme taas talven pimeyteen ja vällyjen alle kylmyyttä pakoon.

 Värikkäitä syyspäiviä.
Suppiksiakin näkyy jo!

Riitta

Sisustajana pidän siitä, että uskalletaan yhdistellä niin vanhaa kuin uutta ja eri budjettikentiltä. Hyvä perussisustus nojaa tiettyihin ajattomuuksiin, johon on helppo yhdistellä trendejä ja omia persoonallisia mieltymyksiä. Kodin sisustuksessa oleellisessa roolissa on asujan oma maku ja mielipide. Yrityksissä ratkaisevaa on yritysilme.

Väreillä ja kuoseilla pelaaminen on minun taitoani.

Rakastan aitoa oloa ja lämmintä viihtyisyyttä, taitavasti tehtyä tunnelmaa. Suunnittelijana tehtäväni on luoda kokonaisuus niin, että sisustus on mittasuhteiltaan ja yhdistelmiltään harmoninen. Kannattaa käyttää sisustussuunnittelijan alaan perehtymistä, yhteyksiä ja ammattitaitoa hyväksi. Niin sinä säästät.

Saatat myös pitää...