bongaukset, Kouvola, kukka, kukkakauppa

Neilikka, kukkakauppa Kouvolassa


 Yrityksissä on eroa ja etenkin yritysten ilmeissä. 

Rakastan näitä kauniita liikkeitä, joissa näkyy että yritysilme on mietitty rakkaudella ja hyvällä maulla.


Kouvolassa on pitkästä aikaa raikas ajanhengen mukainen  kukkakauppa Neilikka, jonka ammattitaito, hyvä tyyli ja palvelun kaunis laatu on kiirinyt tänne länsi-Suomeen saakka. 

Olen itse aika kriittinen kukkakimpun ostaja. Silloin kun löytää hyvän sitojan on se kuin naiselle luottokampaajan löytyminen. Siitä kannattaa pitää kiinni!

Kukkien ja kukkasidonnan lisäksi Neilikasta saa tietenkin myös paljon muuta kivaa ja kaunista. Liike suorastaan huokuttelee tekemään mitä erilaisimpia viemisiä kukkien kanssa. 
Nykyään kukkakaupatkin kun myyvät kukkien lisäksi kaikkea ihanaa, kivaa ja kaunista somistetta… ja vaikka mitä, se on hyvä muistaa. 

Kuvittelepa tuohonkin kulhoon kaunis kukka-asetelma…Aivan ihana!  

Täältä kauneuden keskeltä saa myös helposti aina hyviä ideoita omaan sisustukseen. 

Sidontatöitä tehdään hyvällä ammattitaidolla.  


Miten kauniisti syksyn koristekaalit ja kellokanervatkin voi laittaa. Ovathan ne ihan eri näköisiä kuin marketista napatut…!

 

Kouvolassa 
www.neilikka.fi

Kansikuva

Kukka ja Sisustus Neilikka
puhelin 044 7672 888
Kouvolankatu 13 (entinen Valtakatu)45100 KOUVOLA
Suosittelen!

Riitta

Sisustajana pidän siitä, että uskalletaan yhdistellä niin vanhaa kuin uutta ja eri budjettikentiltä. Hyvä perussisustus nojaa tiettyihin ajattomuuksiin, johon on helppo yhdistellä trendejä ja omia persoonallisia mieltymyksiä. Kodin sisustuksessa oleellisessa roolissa on asujan oma maku ja mielipide. Yrityksissä ratkaisevaa on yritysilme.

Väreillä ja kuoseilla pelaaminen on minun taitoani.

Rakastan aitoa oloa ja lämmintä viihtyisyyttä, taitavasti tehtyä tunnelmaa. Suunnittelijana tehtäväni on luoda kokonaisuus niin, että sisustus on mittasuhteiltaan ja yhdistelmiltään harmoninen. Kannattaa käyttää sisustussuunnittelijan alaan perehtymistä, yhteyksiä ja ammattitaitoa hyväksi. Niin sinä säästät.

Saatat myös pitää...

2 kommentti

  1. Anonyymi says:

    Täydellisesti samaa mieltä sinun kanssasi Neilikasta!

    Riitta Härkönen

  2. Juu, eikös olekin ihana kukkakauppa :).

Kommentointi ei ole käytössä.