mediassa, Riitta Bergman

Lehtijuttuja

 Idyllicum ja allekirjoittanut on päässyt lehtiin…

Juuri nyt hyllyissä on Kodin kuvalehti nro 19/ 2012, jossa juttu allekirjoittaneesta.
Kesällä ilmestyi Västra Nyland/torsdag 5 juli 2012,  joka teki jutun Peuramaa Golfin ravintolatilan sisustuksen uusimisesta. 

 
🙂 

Riitta

Sisustajana pidän siitä, että uskalletaan yhdistellä niin vanhaa kuin uutta ja eri budjettikentiltä. Hyvä perussisustus nojaa tiettyihin ajattomuuksiin, johon on helppo yhdistellä trendejä ja omia persoonallisia mieltymyksiä. Kodin sisustuksessa oleellisessa roolissa on asujan oma maku ja mielipide. Yrityksissä ratkaisevaa on yritysilme.

Väreillä ja kuoseilla pelaaminen on minun taitoani.

Rakastan aitoa oloa ja lämmintä viihtyisyyttä, taitavasti tehtyä tunnelmaa. Suunnittelijana tehtäväni on luoda kokonaisuus niin, että sisustus on mittasuhteiltaan ja yhdistelmiltään harmoninen. Kannattaa käyttää sisustussuunnittelijan alaan perehtymistä, yhteyksiä ja ammattitaitoa hyväksi. Niin sinä säästät.

Saatat myös pitää...