bongaukset, julkinen tila, liiketila, maalaisromanttinen, sisustusliike, yritysilme

Pieni juhlapuoti Vanilja

Oli ihan pakko lähteä katsomaan paikan päälle missä ihmeessä voi olla tällainen Pieni Juhlapuoti Vanilja… 
***
Veikkolassa sijaitseva yritys on ihana yllätys!
Se valkoisen ja maalaisromanttisen kauneuden maailma… joka yllättää prätkäliikkeen ovesta sisään astuttaessa, wau! Sisääntulo on ehkä hivenen hämmentävä, mutta puodin viehättävä omistaja Minna Sandström kertoi sijainnin olevan täydellinen heidän perheelleen: perheen miespuoliset hoitavat toisella puolella pärisevämmät tuotteet ja hän kauniissa Pienessä Juhlapuoti Vaniljassa myy siinä sivussa kaikkea kaunista. Onpa siinä yhteydessä myös lelukauppakin. Talviaikana miehetkin voivat näin tuurata Minnaa ja myydä pikkupitsejä, ja toisinpäin. Kätevää :). 
Pieni Juhlapuoti myy kaikkea kaunista, tämän ajan hengen mukaista valkoista ja maalaisromanttista.  

maalaisromanttinen
maalaisromanttinen
Kuten Minna sanoi: ”Miksei naisilla ole oikeus kauniisiin tavaroihin?  Miehetkin ostelevat autoja ja prätkiä…” Juuri näin.
Meillä kaikilla on oikeus kauniiseen kotiin. Ja täältä sitä löytyy. Vaikka tuotevalikoima vaihtelee, niin vakiona pysyy mm.   tietyt ajattomat lampunvarjostimet.
Tämän pikkukaapin lokerikon kolosiin täydellisesti sopivia lasisia jauhokulhoja on saatavissa myös erikseen.
Hyvä tietää!

Liikkeessä on mm. kiva valikoima vahakankaita. Minna on hyvin valinnut tuotteita monesta hintahaarukasta.  
Tällaista pilkullinen muovi kaunistaa niin suihkuverhona kuin  kauniiden kankaisten pöytätablettien päällä. Helppo ratkaisu vaikka lapsiperheissä, kun äiti rakastaa kaikkea kaunista.   

Bongasin paljon pilkkuja, tietenkin.
Tällaisessä ihanassa liikkeessä piipahtaminen on kuin piristävä pikkuinen Happy Hour.
Menestystä pienelle Juhlapuoti Vaniljalle!
www-sivut ovat kuulemma päivittymässä parhaillaan, joten liitän linkin sitten kun ne ovat valmiit, mutta Pieni Juhlapuoti Vanilja löytyy facebookista. Muutaman viikon päästä tulee kuulemma myös uusia ihanuuksia juuri käydyiltä messuilta. Sitä odotellessa.
Osoite:
Pieni Juhlapuoti Vanilja
Koskentie 3, Veikkola
*
 Turuntien varressa.


Riitta

Sisustajana pidän siitä, että uskalletaan yhdistellä niin vanhaa kuin uutta ja eri budjettikentiltä. Hyvä perussisustus nojaa tiettyihin ajattomuuksiin, johon on helppo yhdistellä trendejä ja omia persoonallisia mieltymyksiä. Kodin sisustuksessa oleellisessa roolissa on asujan oma maku ja mielipide. Yrityksissä ratkaisevaa on yritysilme.

Väreillä ja kuoseilla pelaaminen on minun taitoani.

Rakastan aitoa oloa ja lämmintä viihtyisyyttä, taitavasti tehtyä tunnelmaa. Suunnittelijana tehtäväni on luoda kokonaisuus niin, että sisustus on mittasuhteiltaan ja yhdistelmiltään harmoninen. Kannattaa käyttää sisustussuunnittelijan alaan perehtymistä, yhteyksiä ja ammattitaitoa hyväksi. Niin sinä säästät.

Saatat myös pitää...