hyvä palvelu, palvelumuotoilu koulutus

Ruuveja metsästämässä

Heissan!
Hirmu huono omatunto kun en ole päivittänyt tätä blogia viime päivinä, mutta aika on mennyt niin tiiviisti maalisudin viuhuessa ja ompelukoneen suristessa. Tämä päiväkin meni vielä keittiön remppaan liittyvien hankintojen kimpussa.
***
Viime aikoina onkin tullut juostua rautakaupoissa, jotka ovat kyllä ihan mun lempikauppoja. Kaikki ne ruuviloodat….ihan kuin olisi irtokarkkihyllyllä. Loputtoman inspiroivia paikkoja!
***
Rautakaupoissa jos missä on tärkeää, että saa asiantuntevaa palvelua. Remonttihommissa ainakin näin naispuoliselle asiakkaalle on vakuuttavaa, jos myyjä vaikuttaa todella siltä, että kokemusta rakentamisesta on jo vuosikymmenien takaa, unohtamatta silti uusien kehitystuulten tietämystä. Asiat kun kehittyvät. Joskus oli miehet rautaa ja laivat puuta, mutta ei ole ihan kaikessa enää.
***
Tämän päiväiset myyjäkokemukset olivat hyviä lähes kaikki, jopa K-raudan valaisinosaston nuori naismyyjä oli reipas!

 Rautakaupassa RTV:n harmaatukkainen tosi asiantunteva charmantti gentleman oli loistava. Gigantissakin tuli käytyä, ja  pisteitä sai sen sijaan nuorta miestä, jotka tiesivät  hyvin esim.liesituulettimen tai tv:n teknisistä ominaisuuksista suvereenisti. Ainakin kävelivät reippaasti asiakkaan luokse, ja antoivat sen kuvan että olivat asiansa hyvin tuntevia. BRA!

***
Hyvä asiakaspalvelija osaa myös puhua asiakkaan kielellä, kun vertailua on kuitenkin tehtävä. Suosin ehdottomasti pienien ketjujen liikkeitä, jos siellä vain saa hyvää palvelua. Se ratkaisee. Ihan suosikki on Kirkkonummen värisilmä, jossa on huisin hyvät myyjät. Naismyyjät muuten, mutta osaavat neuvoa hyvin maalaamiseen ja tapiseeraamisen salat. 
Ok, tuli tässä välillä piipahdettua kirppisrundillakin, ja mitenkäs siinä muuten käy kuin tarttuu hyviä löytöjä mukaan. Laittelen kuvia nin rempan vaiheista ja muista kivoista löydöistä huomenissa….ses!

Mallia taas otettavissa.

Riitta

Sisustajana pidän siitä, että uskalletaan yhdistellä niin vanhaa kuin uutta ja eri budjettikentiltä. Hyvä perussisustus nojaa tiettyihin ajattomuuksiin, johon on helppo yhdistellä trendejä ja omia persoonallisia mieltymyksiä. Kodin sisustuksessa oleellisessa roolissa on asujan oma maku ja mielipide. Yrityksissä ratkaisevaa on yritysilme.

Väreillä ja kuoseilla pelaaminen on minun taitoani.

Rakastan aitoa oloa ja lämmintä viihtyisyyttä, taitavasti tehtyä tunnelmaa. Suunnittelijana tehtäväni on luoda kokonaisuus niin, että sisustus on mittasuhteiltaan ja yhdistelmiltään harmoninen. Kannattaa käyttää sisustussuunnittelijan alaan perehtymistä, yhteyksiä ja ammattitaitoa hyväksi. Niin sinä säästät.

Saatat myös pitää...