maalaus, maalit

Maali tekee ihmeitä

 Allekirjoittaneen on tullut kerättyä yhtä sun toista, joille on jo paikka tiedossa.
*** 
Eilen oli ensimmäisen maalikerroksen vuoro. Joukossa mm. Parolan rottingin riippukeinu, apinatuoliksikin kai kutsuttu, joka oli menossa ystäväni vanhemmilta roskikseen. Tuolissa oli rottingin pinta jo hilseillyt, ja nyt olen harjannut sitä niin että pääsen jo maalaamaan. Valkoiseksi vai mustaksi? Sitä mietin vielä. Mustakin olisi kyllä aika hieno…  
 Tuolit saivat myös kyytiä. Sopii tai ei, valkoinen käy joka paikkaan…;)
 Vanha naulakko oli myös jäänyt jo heitteille. Tästä tulee vielä maalilla ja vetimillä oikein särmä naulakko.

 Silloin kun maalipurkki on auki, menee siinä samassa kaikki maalattava, joka osuu tielle: korit ja kulhotkin muuttuvat valkoiseksi.   

Se on muuten hassua, kuinka maalatessa huomaakin suojapaperihesareista monta mielenkiintoista artikkelia, jotka tulee luettua tässä maalamisen lomassa.
***
Miksi aina valkoiseksi? Kun se on niin varma.
Eipä ole tullut vielä yhtään katumustuokiota valkoiseksi maalaamisen takia. Sitä paitsi, kaiken saa aina vaikka maalattua uudelleen.
***
Kuten nämä tuolit, ne olisi ehkä sittenkin hauskat vaikka pinkkinä…? Jos vain tietäisin pinkeille tuoleille paikan? No kun en tiedä, niin maalaan valkoiseksi. Ovat kauniit sitten kun niihin kuuluu punottu istuinosa. Jep ;). 

Tämä tuolipino muuten muistuttaakin yhtä melkoista esityssessiota Disney Worldissa. Laitanpas siitä teille tähän pähkinän purtavaksi. Tätä esitystä oli pakko jäädä katsomaan. 


Ihmeellisiin suorituksiin jotkut taipuvat! Mä menen nyt vain maalaamaan…

Riitta

Sisustajana pidän siitä, että uskalletaan yhdistellä niin vanhaa kuin uutta ja eri budjettikentiltä. Hyvä perussisustus nojaa tiettyihin ajattomuuksiin, johon on helppo yhdistellä trendejä ja omia persoonallisia mieltymyksiä. Kodin sisustuksessa oleellisessa roolissa on asujan oma maku ja mielipide. Yrityksissä ratkaisevaa on yritysilme.

Väreillä ja kuoseilla pelaaminen on minun taitoani.

Rakastan aitoa oloa ja lämmintä viihtyisyyttä, taitavasti tehtyä tunnelmaa. Suunnittelijana tehtäväni on luoda kokonaisuus niin, että sisustus on mittasuhteiltaan ja yhdistelmiltään harmoninen. Kannattaa käyttää sisustussuunnittelijan alaan perehtymistä, yhteyksiä ja ammattitaitoa hyväksi. Niin sinä säästät.

Saatat myös pitää...