idyllicumin käsialaa, referenssejäni, sisustussuunnittelu, suunnitelma idyllicum

Somistusta

Tässä tarkennuksia jo aiemmin esittelemääni kohteeseen.
 Ravintolasalin viihtyvyyttä edistettiin vielä somistuksella, joka luo tilaan mukavaa tunnelmaa.
Kyseessähän on Ravintola Kultainen Peura, Peuramaa Golf ja Kirkkonummi.

Ravintolasalin pöytien kattauksessa on jokaisessa pöydässä pieni fiiliksen, motivoinnin ja ajatuksen siemen.   
– live

– believe-trust

 

– trust.

Riitta

Sisustajana pidän siitä, että uskalletaan yhdistellä niin vanhaa kuin uutta ja eri budjettikentiltä. Hyvä perussisustus nojaa tiettyihin ajattomuuksiin, johon on helppo yhdistellä trendejä ja omia persoonallisia mieltymyksiä. Kodin sisustuksessa oleellisessa roolissa on asujan oma maku ja mielipide. Yrityksissä ratkaisevaa on yritysilme.

Väreillä ja kuoseilla pelaaminen on minun taitoani.

Rakastan aitoa oloa ja lämmintä viihtyisyyttä, taitavasti tehtyä tunnelmaa. Suunnittelijana tehtäväni on luoda kokonaisuus niin, että sisustus on mittasuhteiltaan ja yhdistelmiltään harmoninen. Kannattaa käyttää sisustussuunnittelijan alaan perehtymistä, yhteyksiä ja ammattitaitoa hyväksi. Niin sinä säästät.

Saatat myös pitää...