AJK, portfolio, Riitta Bergman

Portfolio, sisustussuunnittelu-opinnot

Valmistuin huhtikuussa sisustussuunnittelijaksi ja lupasin laittaa tänne blogiini koko portfolioni. Portfolio on koostui oikeista runkotyö kohteista, joiden suunnittelutyö kulki edeten koko opintojen ajan opintojen alusta kohti valmista muotoaan, esiteltäväksi portfolioksi. Itselläni oli useita eri kohteita.

*** 
Opinnot olivat erittäin työntäyteiset, vaativat, mielenkiintoiset ja todella opettavaiset. Kiitos edelleenkin hyvien ja osaavien opettajien. Kaikki runkotyön kohteet ovat oikeita tiloja ja kohteita, jotka olivat suunnittelua vailla. Yksi enemmän, toinen vähemmän. Joku tila vaati seinien kaatamisia, toinen ainoastaan stailausta. Sitähän se todellisuuskin on, erilaisia ja eritasoisia kohteita. Tässä siis nähtävissä pähkinänkuoressa mitä kaikkea AJK:n sisustussuunnittelukurssi oikein vaatii.

Riitta

Sisustajana pidän siitä, että uskalletaan yhdistellä niin vanhaa kuin uutta ja eri budjettikentiltä. Hyvä perussisustus nojaa tiettyihin ajattomuuksiin, johon on helppo yhdistellä trendejä ja omia persoonallisia mieltymyksiä. Kodin sisustuksessa oleellisessa roolissa on asujan oma maku ja mielipide. Yrityksissä ratkaisevaa on yritysilme.

Väreillä ja kuoseilla pelaaminen on minun taitoani.

Rakastan aitoa oloa ja lämmintä viihtyisyyttä, taitavasti tehtyä tunnelmaa. Suunnittelijana tehtäväni on luoda kokonaisuus niin, että sisustus on mittasuhteiltaan ja yhdistelmiltään harmoninen. Kannattaa käyttää sisustussuunnittelijan alaan perehtymistä, yhteyksiä ja ammattitaitoa hyväksi. Niin sinä säästät.

Saatat myös pitää...