portfolio, Riitta Bergman, suunnitelma idyllicum

Harjoituksia ja suunnitelmia

Tässä yksi suunnittelutehtävä.  
Ilme ja tila oli vapaasti mietittävissä, mutta niihin valittavat tekstiilit piti valita tarkkaan.  
Tämä oli se tehtävä, josta Petra Suvanto ohjeisti minua,
kun etsin  tarkasti toisiinsa sävyiltään sointuvia tekstiilien värimalleja ….”Relaa jo!”

Perspektiiviharjoituksia. Oikea kohde.

Riitta

Sisustajana pidän siitä, että uskalletaan yhdistellä niin vanhaa kuin uutta ja eri budjettikentiltä. Hyvä perussisustus nojaa tiettyihin ajattomuuksiin, johon on helppo yhdistellä trendejä ja omia persoonallisia mieltymyksiä. Kodin sisustuksessa oleellisessa roolissa on asujan oma maku ja mielipide. Yrityksissä ratkaisevaa on yritysilme.

Väreillä ja kuoseilla pelaaminen on minun taitoani.

Rakastan aitoa oloa ja lämmintä viihtyisyyttä, taitavasti tehtyä tunnelmaa. Suunnittelijana tehtäväni on luoda kokonaisuus niin, että sisustus on mittasuhteiltaan ja yhdistelmiltään harmoninen. Kannattaa käyttää sisustussuunnittelijan alaan perehtymistä, yhteyksiä ja ammattitaitoa hyväksi. Niin sinä säästät.

Saatat myös pitää...