juhlat, kaunis, somistus

Ylioppilasjuhlien valmistelut jatkuu…

Inspiroidun niin väreistä ja kaikesta kauniista. On kiva alkaa valmistelemaan juhlia ja kerätä pikkuhiljaa esim. tarjoiluastioita esille, ja miettiä mitä mihinkin laittaa. Kuten aiemmin kerroin, koko juhlan teema ja inspis voivat lähteä vaikka serveteista.
Tarjoilupöytä on nyt tällä kertaa hyvin tyttömäinen ja hempeä. Nämä ihanat tarjoiluastiat löytyivät Day:sta, Bulevardilta Helsingistä. 
Vaaleaa, vaaleanpunaista. Haaleaa ja vahvaa vuorotellen. 
 Tämä Riviera Maisonin struutti on vain odottanut hyvää käyttöä!
 Kukkien valinnassa alkaa vähitellen myös oppimaan mitä kukkia kannattaa missäkin tilanteessa suosia. Tässä kimpussa on paljon sitä teemaa,jota nyt juhlissa voisin myös käyttää: pioni ja afrikan tähdyke, joka kestää tosi pitkään. 
Ruusut tulevat olemaan vahvassa pääosassa.
Nämä kaunis pyyhesarja löytyi ikeasta ja pikkuinen muistikirjani pitää sisällään tärkeät muistiinpanot. 

Menúkortteina voisin käyttää näitä tiimarista löytämiäni aivan syötävän söpöjä nipsuja. 

Tämä idea täytyy tosiaan testata miltä tämä näyttää kattauksessa kokonaisuudessa. Eli lampunvarjostin pöytään vaan! 

Riitta

Sisustajana pidän siitä, että uskalletaan yhdistellä niin vanhaa kuin uutta ja eri budjettikentiltä. Hyvä perussisustus nojaa tiettyihin ajattomuuksiin, johon on helppo yhdistellä trendejä ja omia persoonallisia mieltymyksiä. Kodin sisustuksessa oleellisessa roolissa on asujan oma maku ja mielipide. Yrityksissä ratkaisevaa on yritysilme.

Väreillä ja kuoseilla pelaaminen on minun taitoani.

Rakastan aitoa oloa ja lämmintä viihtyisyyttä, taitavasti tehtyä tunnelmaa. Suunnittelijana tehtäväni on luoda kokonaisuus niin, että sisustus on mittasuhteiltaan ja yhdistelmiltään harmoninen. Kannattaa käyttää sisustussuunnittelijan alaan perehtymistä, yhteyksiä ja ammattitaitoa hyväksi. Niin sinä säästät.

Saatat myös pitää...