Sisustussuunnittelut

Violetin voimaa

Violetti on vahva väri.
Bongasin muutamia aika kivan näköisiä violetin värimaailman tyynyjä, tapetteja ja peittoja, joista saisi aika kivan näköisiä väripilkkuja sisustukseen….

Tyyny/ ASKO
 Etsin myös asiakkaalleni tähän viininpunaisen ja violetin värimaailmaan soveltuvia ehdotuksia. Tapeteissakin on aika kivoja vaihtoehtoja, jopa hyllystä suoraan ilman tilausaikaa. Tässä alla tyylillisesti kaksi hyvin erilaista, mutta näyttävää vaihtoehtoa.
tapetti BAUHAUS
 Tässä on annos klassisuutta. Tämän tapetin värien kirjo koppaa aika monta väriä, joista tekstiilien värimaailma voi lähteä rakentumaan.
tapetti BAUHAUS
Tapeteissa on nyt taas tosi kivoja vaihtoehtoa, niillä saa kivasti ilmettä pitkään vallinneeseen valkoisten seinien vallankumoukseen. Valkoisellakin tulee silti olemaan aina paikkansa. Mainioista kuviotapeteista seuraavassa tekstissäni.

Riitta

Sisustajana pidän siitä, että uskalletaan yhdistellä niin vanhaa kuin uutta ja eri budjettikentiltä. Hyvä perussisustus nojaa tiettyihin ajattomuuksiin, johon on helppo yhdistellä trendejä ja omia persoonallisia mieltymyksiä. Kodin sisustuksessa oleellisessa roolissa on asujan oma maku ja mielipide. Yrityksissä ratkaisevaa on yritysilme.

Väreillä ja kuoseilla pelaaminen on minun taitoani.

Rakastan aitoa oloa ja lämmintä viihtyisyyttä, taitavasti tehtyä tunnelmaa. Suunnittelijana tehtäväni on luoda kokonaisuus niin, että sisustus on mittasuhteiltaan ja yhdistelmiltään harmoninen. Kannattaa käyttää sisustussuunnittelijan alaan perehtymistä, yhteyksiä ja ammattitaitoa hyväksi. Niin sinä säästät.

Saatat myös pitää...