bongaukset, julkinen tila, näyttävä, sisustusliike, stadi, yritysilme

S.A.L.I.

Jos haluaa kotiinsa yksilöllisiä katseenvangitsijoita joita ei muilta löydy, niin ratkaisu on ehdottomasti S.A.L.I.
Helsingin Korkeavuorenkadulla sijaitseva S.A.L.I. on oiva paikka, silloin kun tarvitaan rohkeita ja rouheita kalusteita, valaisimia… S.A.L.I:sta löytyy tuotteita, joita tuodaan vain muutamia kappaleita maahan, kenties vain yksi.  

 Voimakkaita värejä ja vahvoja tunnelmia!
 Kauneutta ja valikoimaa on runsaasti, ja monenlaiseen makuun. Klassisuutta, ajattomuutta ja moderniutta.
***

Riitta

Sisustajana pidän siitä, että uskalletaan yhdistellä niin vanhaa kuin uutta ja eri budjettikentiltä. Hyvä perussisustus nojaa tiettyihin ajattomuuksiin, johon on helppo yhdistellä trendejä ja omia persoonallisia mieltymyksiä. Kodin sisustuksessa oleellisessa roolissa on asujan oma maku ja mielipide. Yrityksissä ratkaisevaa on yritysilme.

Väreillä ja kuoseilla pelaaminen on minun taitoani.

Rakastan aitoa oloa ja lämmintä viihtyisyyttä, taitavasti tehtyä tunnelmaa. Suunnittelijana tehtäväni on luoda kokonaisuus niin, että sisustus on mittasuhteiltaan ja yhdistelmiltään harmoninen. Kannattaa käyttää sisustussuunnittelijan alaan perehtymistä, yhteyksiä ja ammattitaitoa hyväksi. Niin sinä säästät.

Saatat myös pitää...