maalaus, mökki, vanhat esineet

Maalaisinko vai en?

Silloin kun kalusteet ovat ehjiä ja käyttökelpoisia, kannattaa miettiä miten niistä saa mahdollisesti uuteen tilaan uudelleen sopivan. Monestihan aika kuitenkin on ajanut edelle, ja kaluste saattaa näyttää ainoastaan tyylillisesti sopimattomalta. 
Silloin uusi maalipinta on jo pelastava tekijä.
***
Huonekalujen maalaamisessa on hyvä kuitenkin ensin miettiä edustaako maalattava kaluste itsessään jotain tyylisuuntaa tai aikakautta, jolloin originaali pinta on tärkeä jo sen arvon ja tyylin säilyttämisen kannalta. Kuten tässä arkkuvanhuksessa, patinointi on vain kaunistanut! 


***
Jos kauneus on kadonnut, niin maalia vaan pintaan, niin kyllä paranee! Tämäkin keinutuoli oli aiemmin synkän ruskea, ja raikastui kaunottareksi valkoisen maalin ja uuden istuinpäällisen ansioista.


***
Koffin vanha pullokori on sensijaan särmä juuri sellaisenaan.
***
Samoin kuin tämä tuplapulpetti, joka on toiminut jo muutamaankin kertaan varsinaisessa oikeassa tehtävässään.Ihan hyvä toistaiseksi. 
***

Riitta

Sisustajana pidän siitä, että uskalletaan yhdistellä niin vanhaa kuin uutta ja eri budjettikentiltä. Hyvä perussisustus nojaa tiettyihin ajattomuuksiin, johon on helppo yhdistellä trendejä ja omia persoonallisia mieltymyksiä. Kodin sisustuksessa oleellisessa roolissa on asujan oma maku ja mielipide. Yrityksissä ratkaisevaa on yritysilme.

Väreillä ja kuoseilla pelaaminen on minun taitoani.

Rakastan aitoa oloa ja lämmintä viihtyisyyttä, taitavasti tehtyä tunnelmaa. Suunnittelijana tehtäväni on luoda kokonaisuus niin, että sisustus on mittasuhteiltaan ja yhdistelmiltään harmoninen. Kannattaa käyttää sisustussuunnittelijan alaan perehtymistä, yhteyksiä ja ammattitaitoa hyväksi. Niin sinä säästät.

Saatat myös pitää...