bongaukset, julkinen tila, sisustusliike, stadi, yritysilme

Kruuna

Bongaushelmi
Kiertely Helsingin Kruunuhaassa tuo eteen mainioita liikkeitä. Yksi siellä olevista helmistä on ehdottomasti Kruuna.
”Kruuna on korkealuokkaiseen pohjoismaiseen taideteollisuuteen erikoistunut sisustusliike, jonka valikoima koostuu pääosin suomalaisista 1940-1970 -lukujen huonekaluista, valaisimista ja tekstiileistä sekä tarkoin valikoiduista vanhoista kansanomaisista esineistä. Kaikki tavara hankitaan Suomesta. Kruuna sijaitsee Helsingin Kruununhaassa”, sanotaan heidän www-sivuillaan. 
***
Kruunan kunniaksi voi sanoa erittäin ammattitaitoisen palvelun!
 Liike on ehdottoman suloinen, tavaroiden esillepano muistuttaa kaikissa kolkissaan, jopa kellarikerroksessaan, kodinomaisuutta.

 Liike on kuin aito koti vuosikymmenten takaa, taustamusiikin valintaa myöden. Ja ei voi olla kehumatta myös liikkeen nimeä:sehän on briljantti!

   

Myynnissä on niin klassikoita astioita kuin orginaaleja liikkeiden kylttejä.

Täältä voi löytää niitä satunnaisia yksilöllisiä katseenvangitsijoita omaan sisustukseen.
Korkealuokkainen aito design vaihtaa täällä omistajaa miellyttävien ja luotettavien myyjien toimesta. Näistäkin Harry Bertoian Diamond-tuoleistä toinen vaihtoi omistajaa hyvin ammattitaitoisin perustein.  

Riitta

Sisustajana pidän siitä, että uskalletaan yhdistellä niin vanhaa kuin uutta ja eri budjettikentiltä. Hyvä perussisustus nojaa tiettyihin ajattomuuksiin, johon on helppo yhdistellä trendejä ja omia persoonallisia mieltymyksiä. Kodin sisustuksessa oleellisessa roolissa on asujan oma maku ja mielipide. Yrityksissä ratkaisevaa on yritysilme.

Väreillä ja kuoseilla pelaaminen on minun taitoani.

Rakastan aitoa oloa ja lämmintä viihtyisyyttä, taitavasti tehtyä tunnelmaa. Suunnittelijana tehtäväni on luoda kokonaisuus niin, että sisustus on mittasuhteiltaan ja yhdistelmiltään harmoninen. Kannattaa käyttää sisustussuunnittelijan alaan perehtymistä, yhteyksiä ja ammattitaitoa hyväksi. Niin sinä säästät.

Saatat myös pitää...