juhlat, kaunis, Kiia Renko, mediassa, somistus, stailaus

Juhlakuvaukset kulissien takaa

Kodin Kuvalehteen tehtiin jo aiemmin keväällä juhlaruokakuvaus, jonka näet juuri tänään ilmestyneessä Kodin Kuvalehdessä, lehdessä numero 11/2012. Kotimme oli kuvauksien taustanäyttämönä. Tässä näet kuvia ja tunnelmia kulissien takaa.
Katso lehteen päätyneet kuvat ja juhlavinkkejä:
http://www.kodinkuvalehti.fi/nostosivu/4
Koti on tällaisina päivinä sitten niin hyrskyn myrskyn ettei mitään rajaa. Mutta kun  ympärillä on paljon kaunista ja kivaa niin silmähän vain lepää.
 Kuvaajana Sami Repo.
Kuvausassistenttina Kaisa Jouhki.
 Ihastuin moneenkin asiaan ko.kuvauksissa, sekä tarjottaviin että kukkiin….näistä poiminkin monta ideaa tyttäreni ylioppilasjuhliin. Tällä kertaa kuviin määritelty teema ja värimaailma sattui olemaan sellainen, joka kovasti miellytti.   
 Kukat olivat ihania!
Näissä juhlakuvissa kukkien teema oli todella suloisen hempeä.

Kukkia ja pitsiä…!

 
Tyhjältä pöydältä lähdetään…
Tässä on vuorossa lautasten valinta.Kaiken takanahan on tiimityö ja etenkin ruokatoimittaja itse,eli Kiia Renko, joka vastaa kaikista resepteistä, jotta syötävät onnistuvat.  
 Mukana ehdolla myös Aarikan keisarinnat.
Tästä se yleensä lähtee,kuvattavaa tuotetta riittää talon täydeltä.  

Tavaraa on sitten joka paikassa!
 

Tällaisissa kuvauksissa kaikki paikat tahtovat aina pursuta tavaraa ja tekemistä.

Silittämistä ja ruuan valmistusta riittää. Työn touhussa tässä Kaisa ja Kiia. Samilla palaveeraustuokio. 
Koirat hakivat välillä suojapaikkaa pöydän alta….
***
 Joskus se taustan pitäminen voi olla pakollista!
***
Tässä on jo kakku päässyt pöytään.
Kaikki lainassa oleva materiaali on mietitty etukäteen, mutta kaikkihan ei päädy kuitenkaan lopullisiin kuviin. Tämä suloinen sydänköynnös oli Laura Ahleylta.
***  
Kuvissa esiintyvälle mallille oli muutama vaatekappale ehdolla, pääasia että vallinnan varaa on, ja että värimaailma on oikea. Mihin lopulta aina päädytään, ratkeaa vasta lopullisessa kuvauspäivässä. 
 Näitä tällaisia hetkiä ei päivään tosiaankaan juuri mahdu, mutta jossain vaiheessa on pakko juoda kahvit, jotta taas jaksetaan.
Leivonnaisten ohjeet uusimmassa Kodin Kuvalehdessä nro 11/2012. 
Tässä näkyy kattausta vähän kokonaisempana:
Hyvien kuvien takana on hyvä kuvaaja.
Yksityiskohtia korjataan tarkkaan. Kuva on armoton.
  
Päivä on pulkassa! 
Nyt vain omia juhlia valmistelemaan hyvillä vinkeillä. 

Riitta

Sisustajana pidän siitä, että uskalletaan yhdistellä niin vanhaa kuin uutta ja eri budjettikentiltä. Hyvä perussisustus nojaa tiettyihin ajattomuuksiin, johon on helppo yhdistellä trendejä ja omia persoonallisia mieltymyksiä. Kodin sisustuksessa oleellisessa roolissa on asujan oma maku ja mielipide. Yrityksissä ratkaisevaa on yritysilme.

Väreillä ja kuoseilla pelaaminen on minun taitoani.

Rakastan aitoa oloa ja lämmintä viihtyisyyttä, taitavasti tehtyä tunnelmaa. Suunnittelijana tehtäväni on luoda kokonaisuus niin, että sisustus on mittasuhteiltaan ja yhdistelmiltään harmoninen. Kannattaa käyttää sisustussuunnittelijan alaan perehtymistä, yhteyksiä ja ammattitaitoa hyväksi. Niin sinä säästät.

Saatat myös pitää...