jielde, särmä, vanhat esineet

Vanhoissa vara parempi

Jos uusilla irtokalusteilla saa ilmettä, niin vanhoistahan etenkin… vanhan tavaran liike Fasaani Antiikki Korkeavuorenkadulla myy vanhaa tavaraa,joukossa jotain myös uusvanhaakin tuotantoa keski-Euroopasta.
Kellari on joka tapauksessa aikamoinen löytölandia, jossa kannattaa aikaajoin piipahtaa. Se on yksi suosikkejani käydessäni ko.kulmilla. 
*** 
Esimerkiksi tämä 
vanha jielde-valaisin, vähän kolhuinen, mutta niin makea! 
http://fasaani.fi/
Aika hauska kaappi…
http://fasaani.fi/

Nämä matkalaukut vois vaikka tuunata, maalaten vaan vaikka valkoiseksi niin olisi aika hauska olohuoneen pöytä.

http://fasaani.fi/

Puutarhan tai terassin tuoleiksi oli jopa valinnan varaa tai saatavilla useampia kappaleita vähän persoonallisemmista valinnoista.
http://fasaani.fi/
http://fasaani.fi/ 
Nämä kaksi oli jo varattu…http://fasaani.fi/
Kaappi ja lipastoratkaisuja löytyy myös monenlaista. Tämä voisi toimia hyvin pienemmässä tilassa….http://fasaani.fi/

Riitta

Sisustajana pidän siitä, että uskalletaan yhdistellä niin vanhaa kuin uutta ja eri budjettikentiltä. Hyvä perussisustus nojaa tiettyihin ajattomuuksiin, johon on helppo yhdistellä trendejä ja omia persoonallisia mieltymyksiä. Kodin sisustuksessa oleellisessa roolissa on asujan oma maku ja mielipide. Yrityksissä ratkaisevaa on yritysilme.

Väreillä ja kuoseilla pelaaminen on minun taitoani.

Rakastan aitoa oloa ja lämmintä viihtyisyyttä, taitavasti tehtyä tunnelmaa. Suunnittelijana tehtäväni on luoda kokonaisuus niin, että sisustus on mittasuhteiltaan ja yhdistelmiltään harmoninen. Kannattaa käyttää sisustussuunnittelijan alaan perehtymistä, yhteyksiä ja ammattitaitoa hyväksi. Niin sinä säästät.

Saatat myös pitää...