häät, kukka-asetelmat, referenssejäni

Hääkukat

Tein viime kesänä häihin morsiuskimpun ja hääpaikan kukka-asetelmat pöytiin. Morsiamen toiveena oli runsas valkoinen kimppu, jossa olisi hivenen liilahtavaa sinistä. Kukkatoiveina olivat valkoinen ruusu, freesia, ja harsokukka.
  
 Juhlatilan pöydät olivat melko suuret ja muodoltaan pyöreät, näinollen pöytäasetelmat saivat olla läpimitaltaan n.40-50cm.
Tässä kuvassa pöytäasetelman lisäksi morsiusneidon pikkukimppu.

***
Tässä yksi ehdotusversio, jossa pohjana oli yksi suuri hortensian kukinto, seassa muutama valkoinen ruusu ja vaaleanpunainen eustoma. Mukana vihreitä minikrysanteemeja, ja mustikka toimi vihreänä taustana. 


Riitta

Sisustajana pidän siitä, että uskalletaan yhdistellä niin vanhaa kuin uutta ja eri budjettikentiltä. Hyvä perussisustus nojaa tiettyihin ajattomuuksiin, johon on helppo yhdistellä trendejä ja omia persoonallisia mieltymyksiä. Kodin sisustuksessa oleellisessa roolissa on asujan oma maku ja mielipide. Yrityksissä ratkaisevaa on yritysilme.

Väreillä ja kuoseilla pelaaminen on minun taitoani.

Rakastan aitoa oloa ja lämmintä viihtyisyyttä, taitavasti tehtyä tunnelmaa. Suunnittelijana tehtäväni on luoda kokonaisuus niin, että sisustus on mittasuhteiltaan ja yhdistelmiltään harmoninen. Kannattaa käyttää sisustussuunnittelijan alaan perehtymistä, yhteyksiä ja ammattitaitoa hyväksi. Niin sinä säästät.

Saatat myös pitää...