Diy, maalaus, taide

Pakko luoda. Kenkiä.

Vähän boheemi kun olen, niin joskus tulee puhdas luovuuden tuska ja tekemisen pakko.

 

Tiiviin työn lomassa tuli sellainen olo, että on pakko maalata!  Pitkään silmissäni vallinnut näky pääsi siis vihdoinkin kankaalle. 
STAYING

…who is MISSING * Tämä on jo myyty ! :).
 yksityiskohta MISSINGistäGOINGSHYING

Näin nämä kenkäni pääsivät siis maailmalle :). 

Tällaisia teen vaikka tilauksesta.
Kerro minkä nimisen kenkätaulun haluat.
Riitta

Sisustajana pidän siitä, että uskalletaan yhdistellä niin vanhaa kuin uutta ja eri budjettikentiltä. Hyvä perussisustus nojaa tiettyihin ajattomuuksiin, johon on helppo yhdistellä trendejä ja omia persoonallisia mieltymyksiä. Kodin sisustuksessa oleellisessa roolissa on asujan oma maku ja mielipide. Yrityksissä ratkaisevaa on yritysilme.

Väreillä ja kuoseilla pelaaminen on minun taitoani.

Rakastan aitoa oloa ja lämmintä viihtyisyyttä, taitavasti tehtyä tunnelmaa. Suunnittelijana tehtäväni on luoda kokonaisuus niin, että sisustus on mittasuhteiltaan ja yhdistelmiltään harmoninen. Kannattaa käyttää sisustussuunnittelijan alaan perehtymistä, yhteyksiä ja ammattitaitoa hyväksi. Niin sinä säästät.

Saatat myös pitää...