Riitta

Sisustajana pidän siitä, että uskalletaan yhdistellä niin vanhaa kuin uutta ja eri budjettikentiltä. Hyvä perussisustus nojaa tiettyihin ajattomuuksiin, johon on helppo yhdistellä trendejä ja omia persoonallisia mieltymyksiä. Kodin sisustuksessa oleellisessa roolissa on asujan oma maku ja mielipide. Yrityksissä ratkaisevaa on yritysilme.

Väreillä ja kuoseilla pelaaminen on minun taitoani.

Rakastan aitoa oloa ja lämmintä viihtyisyyttä, taitavasti tehtyä tunnelmaa. Suunnittelijana tehtäväni on luoda kokonaisuus niin, että sisustus on mittasuhteiltaan ja yhdistelmiltään harmoninen. Kannattaa käyttää sisustussuunnittelijan alaan perehtymistä, yhteyksiä ja ammattitaitoa hyväksi. Niin sinä säästät.

Saatat myös pitää...

2 kommentti

  1. says:

    Kiitos ihanasta jutusta ja palautteesta. Hyvä mieli valtasi ja innostaa jatkamaan valitulla linjalla. Kaunista ja hyvää kevättä! Neilikasta omistaja Tiina 🙂

  2. says:

    Kiitos Tiina, ja jos vain sallit niin laitahan vaikka teiltä sieltä liikkeestä kuvia, niin esittelen täällä mielelläni. Hyvää vappua sinne teille!

Kommentointi ei ole käytössä.