myymälätila, suunnitelma idyllicum

Myymälätilasuunnitelma

Sisustussuunnittelua tehdessä vision näyttäminen toiselle on tärkeää. Piirtäenhän se onnistuu, käsin tai ohjelman avulla.
Tässä yksi harjoitustehtäväni. 
   Naisten alusasuliike, jossa on takaosassa ylellinen pukuhuone.
Sketch up- ohjelma helpottaa siinä missä vaikeammatkin ohjelmat.
Laitan tänne ehtiessäni myös muita casejani lisää…
*** 

Riitta

Sisustajana pidän siitä, että uskalletaan yhdistellä niin vanhaa kuin uutta ja eri budjettikentiltä. Hyvä perussisustus nojaa tiettyihin ajattomuuksiin, johon on helppo yhdistellä trendejä ja omia persoonallisia mieltymyksiä. Kodin sisustuksessa oleellisessa roolissa on asujan oma maku ja mielipide. Yrityksissä ratkaisevaa on yritysilme.

Väreillä ja kuoseilla pelaaminen on minun taitoani.

Rakastan aitoa oloa ja lämmintä viihtyisyyttä, taitavasti tehtyä tunnelmaa. Suunnittelijana tehtäväni on luoda kokonaisuus niin, että sisustus on mittasuhteiltaan ja yhdistelmiltään harmoninen. Kannattaa käyttää sisustussuunnittelijan alaan perehtymistä, yhteyksiä ja ammattitaitoa hyväksi. Niin sinä säästät.

Saatat myös pitää...