hyvä palvelu, yritysilme

Kukkakauppa Ölander Korkeavuorenkadulla

Onko olemassa pikkutyttöä, joka ei olisi joskus haaveillut pitävänsä kukkakauppaa?
Kukkakaupoissakin on eroja, tässä yksi helmi alansa edustaja: Kukkakauppa Ölander Korkeavuorenkadulla Helsingissä. Kukat ovat isosti ja kauniisti esillä, ja hei: etenkin kiva hymyilevä palvelu.

Riitta

Sisustajana pidän siitä, että uskalletaan yhdistellä niin vanhaa kuin uutta ja eri budjettikentiltä. Hyvä perussisustus nojaa tiettyihin ajattomuuksiin, johon on helppo yhdistellä trendejä ja omia persoonallisia mieltymyksiä. Kodin sisustuksessa oleellisessa roolissa on asujan oma maku ja mielipide. Yrityksissä ratkaisevaa on yritysilme.

Väreillä ja kuoseilla pelaaminen on minun taitoani.

Rakastan aitoa oloa ja lämmintä viihtyisyyttä, taitavasti tehtyä tunnelmaa. Suunnittelijana tehtäväni on luoda kokonaisuus niin, että sisustus on mittasuhteiltaan ja yhdistelmiltään harmoninen. Kannattaa käyttää sisustussuunnittelijan alaan perehtymistä, yhteyksiä ja ammattitaitoa hyväksi. Niin sinä säästät.

Saatat myös pitää...