bongaukset, yritysilme

Idyllisen kahvilan yksityiskohtia

Tallinnalaisen kahvilan Pierre Chocolaterien tunnelman tekijöitä:  paljon tavaraa,lämmintä ja värikylläistä.
 Vanhaa ja rosoistakin. Sekalaista, mutta tunnelmallista.
Ja jumalaisen hyvää suklaata.
Lamppu lienee saanut jopa joulukoristeiden kimallenauhat ylleen? Kun se ei erotu kaikesta muusta tässä kokonaisuudessa pahalla, niin sehän on jopa hauska :).
Kortin kokoinen minitaulukin muistuttaa romanttisuudesta. 

Riitta

Sisustajana pidän siitä, että uskalletaan yhdistellä niin vanhaa kuin uutta ja eri budjettikentiltä. Hyvä perussisustus nojaa tiettyihin ajattomuuksiin, johon on helppo yhdistellä trendejä ja omia persoonallisia mieltymyksiä. Kodin sisustuksessa oleellisessa roolissa on asujan oma maku ja mielipide. Yrityksissä ratkaisevaa on yritysilme.

Väreillä ja kuoseilla pelaaminen on minun taitoani.

Rakastan aitoa oloa ja lämmintä viihtyisyyttä, taitavasti tehtyä tunnelmaa. Suunnittelijana tehtäväni on luoda kokonaisuus niin, että sisustus on mittasuhteiltaan ja yhdistelmiltään harmoninen. Kannattaa käyttää sisustussuunnittelijan alaan perehtymistä, yhteyksiä ja ammattitaitoa hyväksi. Niin sinä säästät.

Saatat myös pitää...